Gdzie w obecnych czasach lepiej kupić iMac w AOS czy u Premium Reseller?
Proszę o pomoc.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Posted 04 October 2021 - 18:35
Gdzie w obecnych czasach lepiej kupić iMac w AOS czy u Premium Reseller?
Proszę o pomoc.
Posted 04 October 2021 - 18:40
Jeden czort, tyle, że w AOS, jak podadzą termin, to raczej go dotrzymają. Resellerzy mają nad tym mniej kontroli. No i z tego, co wiem, to AOS jest bardziej bezproblemowy w przypadku zwrotów, ale nie musiałem tego sprawdzać osobiście.
Posted 04 October 2021 - 18:53
Posted 04 October 2021 - 18:58
Jak kupisz w AOS to rękojmię realizuje Apple a jak u resellera to masz zabawę w Ping ponga czyja wina.
Korzystałem z rękojmi na iphone’a kupowanego w ISpot bezpośrednio w autoryzowanym serwisie Apple. Zero pytań, zero problemów.
Posted 04 October 2021 - 19:33
Jak kupisz w AOS to rękojmię realizuje Apple a jak u resellera to masz zabawę w Ping ponga czyja wina.
czyli lepiej w AOS? Jak wygląda korzystanie z rękojmi? Odsyłam do Irlandii na własny koszt? Szukałam na stronie AOS ale nie jest to opisane.
Posted 04 October 2021 - 19:41
Posted 04 October 2021 - 19:47
czyli lepiej w AOS? Jak wygląda korzystanie z rękojmi? Odsyłam do Irlandii na własny koszt? Szukałam na stronie AOS ale nie jest to opisane.
Korzystasz z dowolnego autoryzowanego serwisu Apple w Polsce.
Posted 04 October 2021 - 19:53
A płatność w AOS w jaki sposób? Kartą? PayPal? Nigdy u nich nic nie kupowałam bezpośrednio.
Posted 04 October 2021 - 19:54
Korzystasz z dowolnego autoryzowanego serwisu Apple w Polsce.
A płatność w AOS w jaki sposób? Kartą? PayPal? Nigdy u nich nic nie kupowałam bezpośrednio.
MacBook Pro 13" nTB 2017 256GB Silver | iPhone 13 mini 128GB Red | iPad Pro 11 (1st gen) 64GB Silver | iPod Shuffle 4 gen. Blue
Nie pomagam na PW
Posted 04 October 2021 - 19:55
O rany, to wejdź i sprawdź, jakie są opcje płatności. Odrobina samodzielności w życiu nie zaszkodzi.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users