Klawiatura swype z językiem polskim
Posted 27 June 2021 - 12:34
Próbowałem gboard i inne ale wole zdecydowanie klawiaturę Apple ……
Posted 27 June 2021 - 14:05
iPhone 15 Pro
Posted 27 June 2021 - 14:20
Trochę mają, a trochę nie. W każdym razie, w najbliższym czasie (do następnej jesieni) praktycznie na pewno nie będzie.
MacBook Pro 13" M1, iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M1 Wi-Fi+Cellular
Wszelkie porady udzielane są na licencji beerware.
Posted 28 June 2021 - 11:09
Czesc. Czy jest jaka nadzieja, ze za jakis czas będzie Polska klawiatura Apple typu przeciągnij by pisać ??
Próbowałem gboard i inne ale wole zdecydowanie klawiaturę Apple ……
A próbowałeś SwiftKey? W moim odczuciu dużo lepiej się używa niż GBoarda.
Posted 28 June 2021 - 14:26
ja też używam SwiftKey, przyzwyczajenia z androida swype PL działa super. Mnie bardziej w pewien sposób wkurza, że nie znalazłem klawiatury, gdzie przecinek nie jest ukryty i trzeba przytrzymać dłużej żeby go wybrać. straszenie to irytuje przy pisaniu, bo przecinek często się używa a kropka i tak pojawia się automatycznie po podwójnej spacji. Może ktoś tu pomoże?
Posted 28 June 2021 - 18:56
Na wbudowanej klawiaturze można wcisnąć przycisk zmieniający widok klawiatury i bez odrywania palca przesunąć na przecinek (albo inny znak, który chcielibyśmy wstawić).
MacBook Pro 13" M1, iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M1 Wi-Fi+Cellular
Wszelkie porady udzielane są na licencji beerware.
Posted 29 June 2021 - 09:56
Na wbudowanej klawiaturze można wcisnąć przycisk zmieniający widok klawiatury i bez odrywania palca przesunąć na przecinek (albo inny znak, który chcielibyśmy wstawić).
to znam, ale dla mnie jest jeszcze bardziej skomplikowane niż przytrzymywanie kropki, żeby mieć przecinek w klawiaturze Swiftkey. Po prostu siła przyzwyczajenia jak coś miałeś w jakimś miejscu przez 10 lat, używałeś "na ślepo" to nie jest prosto z dnia na dzień się przestawić. Nie narzekam tylko szukam rozwiązania, bo może jest jakieś, żeby mieć "po staremu"
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users