Naładowane słuchawki w etui naładowanym - rozładowuje się prawa słuchawka AirPods 2
Napisano 28 maja 2021 - 05:12
Posiadam AirPods 2
Gdy mam naładowane etui czasami w 100% innym razem w 30%, ale w nim słuchawki są naładowane na 100% i ich nie używam to po jakimś czasie prawa słuchawka po otwarciu klapki z etui ma ponad 50% mniej aniżeli lewa słuchawka - po otwarciu tej klapki i zamknięciu zaczyna pudełko doładowywać ta słuchawkę.
Zawsze sprawdzam wkładając słuchawki czy widzi je etui - wiec dlaczego naładowane słuchawki bedac w etui po jakimś czasie nieużywana prawa słuchawka się w nim rozładowuje (przecież jest nie używana) zamiast być doładowywana. Lewa cały czas ma 100%
O co chodzi?,mam reklamować w serwisie?. Co obstawiacie ?
Dziekuje
Napisano 15 czerwca 2021 - 08:38
Miałem podobny problem, jedna słuchawka 100% baterii, druga po włączeniu muzyki padała momentalnie. Niestety nie mogłem już skorzystać z gwarancji i zacząłem szukać rozwiązania. Gdzieś znalazłem informacje o tym, że to może być kwestia tego, że bateria jest już wyczerpana. Słyszałem, że taką baterie można wymienić samemu, ale to przekracza moje zdolności manualne Nie chce kupować nowych bo normalnie mnie na to na chwile obecną nie stać a używek się boje. Zna ktoś miejsce gdzie wymieniają baterie w Airpods? Mam airpodsy 2
Napisano 05 lipca 2021 - 05:28
Dlaczego pytan, a ponieważ wymienili mi etui w serwisie nic nie pomogło , następnie słuchawki wymienili i już jest ok czyli po wyciągnięciu z etui zawsze teraz słuchawki maja 100%, ale zauważyłem natomiast jak napisałem na wstępie ze jedna z nich (znów prawa heh) szybciej się rozładowuje podczas słuchania muzyki czy bez słuchania gdy słuchawki znajdują się poza etui… i nie wiem czy znów (3x) reklamować sprzęt - jakaś masakra
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych