Cześć,
Na swoim dysku google mam dysk współdzielony (bez limitu miejsca). Chciałbym aby automatycznie robiła mi się na nim kopia zdjęć z iPhone, oryginały w pełnej jakości. Czy da się to jakoś z automatyzować, aby samo się robiło po wi-fi?
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 23 marca 2021 - 14:30
Cześć,
Na swoim dysku google mam dysk współdzielony (bez limitu miejsca). Chciałbym aby automatycznie robiła mi się na nim kopia zdjęć z iPhone, oryginały w pełnej jakości. Czy da się to jakoś z automatyzować, aby samo się robiło po wi-fi?
Napisano 23 marca 2021 - 19:58
Musisz zainstalować aplikacje zdjęcia google na iPhonie i włączyć automatyczną synchronizacje.
iPhone 15 Pro
Napisano 23 marca 2021 - 20:05
Musisz zainstalować aplikacje zdjęcia google na iPhonie i włączyć automatyczną synchronizacje.
To mam od dawna, mi raczej chodzi o kopię zapasową na chmurę google dysk, a nie google zdjęcia.
Napisano 23 marca 2021 - 20:07
Nie widzę różnicy. Przecież dokładnie tam się przesyłają, na dysk google. Tylko w "zakładce" zdjęcia. To jest na tym samym dysku. Inaczej automatycznie nie prześlesz z ios.
iPhone 15 Pro
Napisano 23 marca 2021 - 20:30
korzystałem z google zdjęcia (ale w opcji ograniczonej jakości) aby nie zabierało mi miejsca na dysku google.Nie widzę różnicy. Przecież dokładnie tam się przesyłają, na dysk google. Tylko w "zakładce" zdjęcia. To jest na tym samym dysku. Inaczej automatycznie nie prześlesz z ios.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych