Nie można skonfigurować Apple Pay. Wystąpił błąd podczas konfigurowania Apple Pay.
Telefon iOS 14.4
Apple Watch iOS 7.3
Nie mogę dodać kart do zegarka.
Apple Watch seria 3
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Posted 17 February 2021 - 12:42
Posted 17 February 2021 - 13:01
Ja bym spróbował zrestartować zegarek. Jeśli nie pomoże, to należy odparować i sparować zegarek ponownie.
Na marginesie dodam, że warto byłoby też zainstalować watchOS 7.3.1 – zawiera ważną poprawkę dla tego modelu.
MacBook Pro 13" M1, iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M1 Wi-Fi+Cellular
Wszelkie porady udzielane są na licencji beerware.
Posted 17 February 2021 - 13:41
Posted 17 February 2021 - 14:13
Iphone i AW połączone ze sobą bluetooth i wifi, oraz AW na ładowarce...i jeszcze raz próba.
Posted 17 February 2021 - 15:58
Iphone i AW połączone ze sobą bluetooth i wifi, oraz AW na ładowarce...i jeszcze raz próba.
Posted 18 February 2021 - 15:25
Posted 30 July 2021 - 07:24
Próbowałem z innym telefonem. To samo - nie chce dodać kart.
Posted 02 August 2021 - 02:39
Posted 03 August 2021 - 07:32
Posted 04 August 2021 - 11:24
Witam , mam podobny problem z AW4 , IOS 14.7.1 , AW 7.6.1 , na telefonie iphone8 wszystko śmiga , do zegarka nie można kart dodać . Próbowałem z iphone12 podobny problem , zegarek śmiga wszystko w nim działa ale kart nie idzie dodać , zegarek wielokrotnie na różne sposoby restartowany przywracane ustawienia fabryczne kilka razy w tel. również , a Komunikaty w/w bez zmian. Serwis umywa ręce bo zegarek po gwarancji najwyżej wymiana na nowy , dzwoniłem do APPLE (połączenie darmowe u misia) i zajmą się tą sprawą . Pomimo , że zegarek jest już po gwarancji to niby stwierdzili , że to błąd oprogramowania , a nie zegarka - była 2 bądź 3 krotna rozmowa z konsultantem , teraz rozpatruje błąd programista . Może jak więcej osób do nich zadzwoni z podobnym problemem to głębiej w niego wnikną jeżeli to się stała co niektórym z dnia na dzień . Zgłoszenia przyjmują darmowo , a może pomogą ?? Pozdrawiam
Posted 04 August 2021 - 15:40
Posted 10 August 2021 - 08:00
Posted 10 August 2021 - 13:06
Posted 17 August 2021 - 18:56
Witam
Opisywałem podobny problem z AW4 ale wcisnąłem nie ten guzik co trzeba
logowałem się na stronę banku i chciałem dodać kartę . niestety komunikat ten sam ( nie można skonfigurować Apple Pay , wystąpił błąd podczas konfigurowania Apple Pay . Oddałem zegarek na testy do serwisu Apple , testy wypadły pomyślnie , błędów nie stwierdzono , ale kart wciąż nie idzie dodać. ciekawe w czym leży problem ?? Chciałem kupić inny zegarek ale boję się że podobny problem może w innym się też pojawić.
Posted 17 August 2021 - 21:44
Posted 18 August 2021 - 09:14
Witam , mam podobny problem z AW4 , IOS 14.7.1 , AW 7.6.1 , na telefonie iphone8 wszystko śmiga , do zegarka nie można kart dodać . Próbowałem z iphone12 podobny problem , zegarek śmiga wszystko w nim działa ale kart nie idzie dodać , zegarek wielokrotnie na różne sposoby restartowany przywracane ustawienia fabryczne kilka razy w tel. również , a Komunikaty w/w bez zmian. Serwis umywa ręce bo zegarek po gwarancji najwyżej wymiana na nowy , dzwoniłem do APPLE (połączenie darmowe u misia) i zajmą się tą sprawą . Pomimo , że zegarek jest już po gwarancji to niby stwierdzili , że to błąd oprogramowania , a nie zegarka - była 2 bądź 3 krotna rozmowa z konsultantem , teraz rozpatruje błąd programista . Może jak więcej osób do nich zadzwoni z podobnym problemem to głębiej w niego wnikną jeżeli to się stała co niektórym z dnia na dzień . Zgłoszenia przyjmują darmowo , a może pomogą ?? Pozdrawiam
0 members, 1 guests, 0 anonymous users