Mam AW 6 44 nike i przestał mi działać pomiar EKG. Uruchamiam aplikacje EKG jest polecenie aby przyłożyć palec do koronki ale po przyłożeniu palca nie startuje pomiar. Zrestartowałem zegarek, rozłączyłem z iPhone odtworzyłem z kopii, niestety nic nie pomogło. Kto spotkał się z taką dolegliwością . Jakiej pomysły czy tylko serwis ?
Apple Watch nie działa EKG
Napisano 24 stycznia 2021 - 18:50
Napisano 24 stycznia 2021 - 23:15
Cortland zaproponował mi wymianę zegarka, też s4 LTE, za ok.1900 PLN. Skorzystałam z innej ścieżki.
Napisano 25 stycznia 2021 - 07:35
Ja mam zegarek jeszcze na gwarancji ma dopiero 2 miesiące. Przyglądałem się dokładnie koronce i nie ma na niej żadnych rys, otarć.
Napisano 25 stycznia 2021 - 12:35
Ja spostrzegłam tę rysę dopiero pod lupą, a najdokładniej było ją widać dopiero na zdjęciu w powiększeniu. I to właściwie było już widoczne jako otarcie. Chciałam ustalić z jakiego materiału jest wykonana „blaszka” koronki i dopiero po kontakcie z support w Irlandii dowiedziałam się, że jest to tzw. plastik ABS (czy jakoś tak podobnie, ale napewno nie metal).
Napisano 25 stycznia 2021 - 13:28
Być może u Ciebie jest inna przyczyna.
Ja spostrzegłam tę rysę dopiero pod lupą, a najdokładniej było ją widać dopiero na zdjęciu w powiększeniu. I to właściwie było już widoczne jako otarcie. Chciałam ustalić z jakiego materiału jest wykonana „blaszka” koronki i dopiero po kontakcie z support w Irlandii dowiedziałam się, że jest to tzw. plastik ABS (czy jakoś tak podobnie, ale napewno nie metal).
Zegarek miałeś na gwarancji ? i nie uwzględnili gwarancji ze względu na rysę ?
Napisano 25 stycznia 2021 - 13:40
- kdworaczyk lubi to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych