Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

iPhone Alarm - jak skrócić długość dźwięku alarmu?

• Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Przemysław Mamczak

Przemysław Mamczak
  • 15 posts

Posted 22 October 2020 - 14:46

Cześć,

mam pytanie odnośnie dźwięku alarmu. Ustawiam alarm na daną godzinę, jako przypomnienie o czymś, ale zdarza mi się, że w tym czasie jestem poza pomieszczeniem, gdzie leży telefon. Wtedy chciałbym, żeby "dzwonił" przez 10 sekund, a nie więcej, jak mogę to ustawić? Obecnie wibruje i dźwięczy np. w kurtce przez dwie-trzy minuty.

#2 stap

stap
  • 53 posts

Posted 31 October 2020 - 11:52

Cześć,

mam pytanie odnośnie dźwięku alarmu. Ustawiam alarm na daną godzinę, jako przypomnienie o czymś, ale zdarza mi się, że w tym czasie jestem poza pomieszczeniem, gdzie leży telefon. Wtedy chciałbym, żeby "dzwonił" przez 10 sekund, a nie więcej, jak mogę to ustawić? Obecnie wibruje i dźwięczy np. w kurtce przez dwie-trzy minuty.

natychmiast się obudzić i wyłączyć

#3 dobrakawa

dobrakawa
  • 838 posts

Posted 01 November 2020 - 17:31

Generalnie to chyba nie można tego zmienić. Na tym polega budzik- ma dzwonić i dzwonić i dzwonić i dzwonić aż się obudzisz.

Dlaczego nie używasz apki Przypomnienia albo Kalendarz i nie ustawiasz wydarzeń? Możesz przecież ustawić alarm w chwili wydarzenia bądź nawet przed wydarzeniem i ustawić dźwięk tegoż alarmu. Chyba są takie co grają kilka/kilkanaście sekund.

Pro 2012, 14 Pro

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users