Witam serdecznie,
chciałem Państwu przedstawić aplikację, którą tworzyłem przez ostatnie kilka miesięcy Well Spoken, korzysta z niej już ponad 7000 ludzi na całym świecie i dostaje niesamowicie dobre opinie.
Krótkie 30s preview: https://youtu.be/_p7MozwX--Q
Uczę się anglika od 4 roku życia, przebywam za granicą w różnych anglojęzycznych krajach od ponad 8 lat. Mimo tego, podczas rozmów z Brytyjczykami, Amerykanami, Australijczykami zauważyłem, że często brakuje mi słownictwa. Są tysiące użytecznych słów, których albo nie znałem, albo znałem pasywnie - sam bym nie powiedział, albo gorzej - wydawało mi się że znam, a jednak znaczenie było inne. Zacząłem kompletować swój własny słownik, który przez bardzo długi czas służył mi jako moja wewnętrzna, prywatna apka do samodoskonalenia się w wolnych chwilach.
W pewnym momencie stwierdziłem, że warto podzielić się zdobytą wiedzą z innymi. Opakowałem to w schludnie wyglądającą aplikację, dodałem kilka dodatkowych funkcjonalności i opublikowałem w App Store i Play Store.
Well Spoken na początku był adresowany dla zaawansowanych użytkowników, jednak w tym momencie nawet osoby średnio zaawansowane i początkujące znajdą coś dla siebie.
W skrócie tak wygląda aplikacja:
- tworzysz własną kolekcję słów do nauki wybierając słowa z mojej listy, lub wyszukujesz własne (mam też kilka gotowych tematycznych kolekcji)
- bierzesz udział w różnych wyzwaniach - gdzie musisz odgadnąć słowo z Quizu ABCD bądź wpisać je na klawiaturze
- powtarzasz wyzwania aż opanujesz słownictwo - odpowiadając poprawnie to samo wyzwanie pojawia się później - dni, tygodnie, miesiące..., ale przy niepoprawnej odpowiedzi zapytam Cię o nie ponownie po króciutkiej chwili.
Bardzo proszę o pobranie i pozytywne opinie. Są one mi niezbędne do pozycjonowania apki w rankingach i dotarciu do większej ilości użytkowników. Bardzo też cenie prywatnie opinie co poprawić, uaktualniłem już aplikację ponad 30 razy.
W aplikacji jest tryb subskrypcji - jest on dostępny za darmo przez pierwszy miesiąc - jeżeli będziesz moim użytkownikiem dłużej i proponowana cena jest zaporowa - proszę o prywatną wiadomość, coś wykombinujemy .
Pozdrawiam serdecznie
Chris Rutkowski
Użytkownik _krzysiek edytował ten post 05 października 2020 - 16:01