Czy ktoś ma podobne problemy a jeszcze lepiej rozwiązanie? iPhone 11 Pro Max. Problem po upgrade do ios 14:
Głośność dzwonka samoczynnie spada czasem do zera. Nie pomagają restarty, sterowanie głośnością klawiszami bocznymi itp. Dzwonek customowy.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 18 września 2020 - 04:41
Czy ktoś ma podobne problemy a jeszcze lepiej rozwiązanie? iPhone 11 Pro Max. Problem po upgrade do ios 14:
Głośność dzwonka samoczynnie spada czasem do zera. Nie pomagają restarty, sterowanie głośnością klawiszami bocznymi itp. Dzwonek customowy.
Napisano 19 września 2020 - 12:06
UPDATE:
Okazuje się, że dźwięk działa. Suwak po tym jak spadnie do zera a przyjdzie np. połączenie to wraca do poziomu wyjściowego. Potem sobie spanie, wróci...
Taka iOS Beta
![]()
Napisano 08 października 2020 - 07:17
Mam dokładnie to samo niestety. Pewnie jakiś bug, ale drażni trochę.
Napisano 08 października 2020 - 19:56
Napisano 09 października 2020 - 04:24
Napisano 09 października 2020 - 16:53
U mnie też to występuje, a czasami zdarza się że jak się pojawi gdy chcę przyciszyć np. muzykę to występuje brak reakcji i trzeba poczekać aż zniknie ikonka sygnalizująca regulację głośności
Napisano 17 października 2020 - 16:48
Potwierdzam, w moim iP7 po aktualizacji też to występuje.
iPhone3G --> iPhone4S --> iPhone5C --> iPhone5S --> iPhone6 --> iPhone7 --> iPhoneXR
Napisano 13 lutego 2021 - 11:09
Napisano 13 lutego 2021 - 18:12
To byłaby w miarę celna uwaga, bo prawdziwa, lecz:
– po pierwsze – ostatni wpis był w październiku, więc pewnie z kolejnymi poprawkami iOS 14 powoli ustało;
– po drugie:
[…] w moim iP7 po aktualizacji też to występuje.
[…] można tę opcję łatwo wyłączyć: Ustawienia - Face ID i kod - Funkcje rozpoznające uwagę.
Nie sądzę, żeby Forumowiczowi z postu zacytowanego jako pierwszy udało się ją wyłączyć tak łatwo. ![]()
Po pierwsze: na priv mogę zbereźne żarty poopowiadać, pomagam na forum.
Po drugie: brak mojej odpowiedzi na łamaną polszczyznę to wybór purysty. Z tym się nie walczy.
Po trzecie: postawy roszczeniowe zostawiamy dla BOK.
Zmian traffic lights nie przewiduję…
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych