Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Odzyskanie danych z kopii zapasowej na laptopie - zgodność wersji i telefonu, pomocy!

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 mdeK

mdeK
  • 2 postów

Napisano 02 września 2020 - 11:42

witam

mam taki problem. Zgubiłem swojego 11 pro max i nie zrobiłem kopi. Natomiast znalazłem kopie z xs max z marca z ios 13.3.1 - i tutaj mam pytanie, kolejny telefon musi być z takim samym ios? czy może być z nowszym? oraz czy model ma jakieś znaczenie jak chce kupić 7 czy 8? bo pojemność będzie taka sama, z góry dzięki za jakiekolwiek informacje!

#2 winmaciek

winmaciek
  • 7 066 postów
Napisano 02 września 2020 - 12:36

1. Nie kombinuj więcej z fontem. Pisanie całego wpisu z pogrubieniem to zdecydowanie zły pomysł.

2. Można przywrócić kopię ze starszej wersji iOS (np. utworzoną przy iOS 12) do telefonu z nowszym iOS (np. Z iOS 13). Nie działa to w drugą stronę – kopii z np. iOS 13.7 nie przywrócisz na urządzeniu z 13.2. 

3. Model (z tego, co wiem) nie ma znaczenia – jeśli będziesz miał taką sytuację, że przesiądziesz się z większego na mniejszy model, to prawdopodobnie będziesz musiał sobie poustawiać od nowa ikony na ekranie głównym. Jeśli dobrze pamiętam, to da się nawet zrobić odtworzenie z backupu iPhone’a na iPada.

4. Pojemność nie jest ważna, z zastrzeżeniem, że musi się na niej zmieścić tenże backup i aplikacje z nim związane. 

MacBook Pro 13" M1, iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M1 Wi-Fi+Cellular

Wszelkie porady udzielane są na licencji beerware. 

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych