Witam serdecznie wszystkich, mam do Was pytanie .Posiadam iPhone 7 Plus, moja żona iPhone 8.
Po ostatniej aktualizacji iOS naszych telefonów u żony w telefonie pojawiały się moje dane itp,a także moje Apple ID a nie jej.
Oczywiście nie wiem co się stanie jak się wyloguję z jej telefonu, czy stracę zdjęcia, kontakty i aplikacje. Znikła nam także funkcja Car Play w ustawieniach. Proszę o pomoc.

Utrata funkcji Car Play w iPhone 7 Plus.
Started by
krystiant
, 16 Aug 2020 23:34
2 replies to this topic
Posted 16 August 2020 - 23:34
Posted 20 August 2020 - 19:53
Co do CP to może masz wyłączoną Siri.
Posted 20 August 2020 - 20:40
Dokładnie tak metodą prób i błędów włączyłem Siri i wszystko działa jak należy . Nawet nie wiedziałem, że jak wyłączysz Siri to Car Play znika z ustawień. Dzięki za pomoc. Uprzedziłeś mnie, a miałem dodać sobie sam odpowiedź :-) pozdrawiam.
Dokładnie tak metodą prób i błędów włączyłem Siri i wszystko działa jak należy . Nawet nie wiedziałem, że jak wyłączysz Siri to Car Play znika z ustawień. Dzięki za pomoc. Uprzedziłeś mnie, a miałem dodać sobie sam odpowiedź :-) pozdrawiam.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users