Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Sklep www iSpot - załamka?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Five

Five
  • 85 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 29 lutego 2008 - 11:32

Szukałem, czy ktoś na forum to już zauważył, nie znalazłem i dlatego pokazuję tutaj.

Wchodząc dziś na stronę sklepu iSpot (https://sklep.ispot..../iSpotStore.woa) załamałem się.

Ten screen mówi sam za siebie:

Posted Image

I kto teraz zaprzeczy, że Apple stawia na masową sprzedaż a nie na wyjątkowość swoich produktów? :confused:

Tragedia. A może raczej... hańba?

#2 NuLL

NuLL
  • 186 postów
  • SkądSopot

Napisano 29 lutego 2008 - 11:36

Nie mozna tego zglosic gdzie na apple.com ? - to wola o pomste do nieba - cholerny SAD...

#3 zbieraj

zbieraj
  • 1 016 postów

Napisano 29 lutego 2008 - 11:43

Przepraszam, ale powstały już dwa wątki na ten temat jakiś miesiąc temu. Radzę przeszukać forum. Tam również znajdziecie wyjaśnienie, które wyjaśnia, dlaczego MBP jest reklamowany z Vistą. Pozdrawiam

#4 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Napisano 29 lutego 2008 - 14:20

Było ... było było ...i co w tym takiego ... Nawet Apple w swoich reklamach jedną z nich odniósł do tego tematu że MBP jest najszybszym komputerem do Windows Vista ...

#5 _krzysiek

_krzysiek
  • 1 971 postów
  • SkądŁódź

Napisano 29 lutego 2008 - 16:11

dokladnie tak tygrysio wlasnie chcialem to powiedziec. I to nie jednokroc powtarza.

I wg. mnie to jest bardzo dobre haslo reklamowe, ze Mac w swoich produktach jest nawet lepszy dla systemow konkurencji od sprzetu konkurencji. Po prostu macie jakies zrazenie wyjatkowe do windowsa, nie wiem czy jakby bylo tu cos o linuxie to tez byscie tak plakali.

Wyluzujcie i dajcie spokoj resellerowi, sprzedaje i promuje produkty tak jak uwaza to za sluszne. Ktos widzi tu jakis problem, bo ja ni?

Co mieli napisac? ze jest to najszybszy notebook dla Mac OS X... ?
  • grzegor lubi to

#6 TTymek

TTymek
  • 556 postów
  • SkądWrocław/Kępno

Napisano 29 lutego 2008 - 16:58

Mieli napisac ze jest to poprostu najszybszy notebook. Np. z tamtej oferty mozna wywnioskowac ze OS X jest wolny...

#7 _krzysiek

_krzysiek
  • 1 971 postów
  • SkądŁódź

Napisano 29 lutego 2008 - 17:46

napisali co chcieli i to napisali jedno nie wyklucza drugiego i ja czytajac to na taki wniosek nie wpadlem apple jak robilo reklamy to nie wstawial nigdzie gwiazdek ze mac os x dziala rownie dobrz to jest bardzo dobry chwyt marketingowy, bo wiekszosc ludzi wchodzi doo ispotu jako do muzeum i oglada komputery zachwyca sie ich designem, a i tak tesknia za windowsem i dzieki temu od razu wiedza ze moga korzystac ze swoich ulubionych aplikacji

#8 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Napisano 29 lutego 2008 - 20:24

Mieli napisac ze jest to poprostu najszybszy notebook. Np. z tamtej oferty mozna wywnioskowac ze OS X jest wolny...

ja tak nie wywnioskowałem sorry ... to że jest ok do OSX to oczywiste .... skoro ten system działa tylko na kompach Apple .. a ze jest TEŻ najszybszym laptopem do Visty ... dobrze że napisali i w niczym mu to nie ujmuje IMHO . Już naprawdę ja wiem że SAD to nie jest szczyt naszych marzeń ale bez przesady .... zaraz komuś sie nie spodoba że zrobią kampanie reklamową w Polsacie ... bo powinni w TVN bo TVN ma Maci albo że zareklamowali sie w komputerowym piśmie które jest też dla PC (skąd to przecież jest obraza majestatu powinni sie zareklamować tylko w piśmie dla powiedzmy Grafików ) .... Nie przesadzajmy :). Marketing to jedno a Ideały drugie.

PS. SAD to IMC .... Szczególnie ten skrót IMC sporo wyjaśnia :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych