Duże zdjęcie kontaktu
Napisano 24 maja 2020 - 20:34
Ustawiłem zdjęcie kontaktu by pokazywało na całym ekranie . Przez 2-3 połączenia jest ok a potem już tylko małe kółko pokazuje, muszę od nowa przypisać żeby było na całym ekranie ale potem znów jest małe kółko
Gdzie leży problem?
Ps: iOS 13.1 na Iphone XS
iPHONE XS
Napisano 29 maja 2020 - 21:04
Może nadpisuje podczas synchronizacji z iCloud?
MacBook Pro (13-calowy, 2017 r.)
iPhone 14 Pro
Napisano 02 czerwca 2020 - 20:59
Może nadpisuje podczas synchronizacji z iCloud?
Sprawdzałem, nie
iPHONE XS
Napisano 03 czerwca 2020 - 04:54
Gdzie leży problem?
W systemie iOS. Nie ma na to sposobu.
MacBook Air 2020 iPhone 12 HomePod mini Apple TV 4k
Napisano 03 czerwca 2020 - 08:08
W systemie iOS. Nie ma na to sposobu.
Nie do końca. Na 99% (bo autor nie opisał dokładnie) problem jest w tym że kontakty synchronizuje z kontem "obcym" - np google. Przy korzystaniu tylko z icloud problem nie występuje jeżeli zdjęcie jest odpowiedniej jakości.
Napisano 03 czerwca 2020 - 20:56
Nie do końca. Na 99% (bo autor nie opisał dokładnie) problem jest w tym że kontakty synchronizuje z kontem "obcym" - np google. Przy korzystaniu tylko z icloud problem nie występuje jeżeli zdjęcie jest odpowiedniej jakości.
Ja mam zsynchronizowane wszystkie kontakty z Google. Jak to zrobić na iCloud ?
iPHONE XS
Napisano 03 czerwca 2020 - 23:25
Tzn. jak przenieść kontakty z Gmaila do iCloud? Trzeba je wyeksportować z książki adresowej Google do pliku vCard i zaimportować go przez stronę www iCloud.
- MasterM lubi to
MacBook Pro 13" M1, iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M1 Wi-Fi+Cellular
Wszelkie porady udzielane są na licencji beerware.
Napisano 04 czerwca 2020 - 08:38
Tzn. jak przenieść kontakty z Gmaila do iCloud? Trzeba je wyeksportować z książki adresowej Google do pliku vCard i zaimportować go przez stronę www iCloud.
iPHONE XS
Napisano 09 czerwca 2020 - 18:47
Nie działa, mam wszystkie kontakty od zawsze na iCloud. Wielkie małe oraz mega wielkie zdjęcia wstawiałem wiele razy nie działa.
MacBook Air 2020 iPhone 12 HomePod mini Apple TV 4k
Napisano 09 czerwca 2020 - 19:01
Nie działa, mam wszystkie kontakty od zawsze na iCloud. Wielkie małe oraz mega wielkie zdjęcia wstawiałem wiele razy nie działa.
Ja spróbuję to rozwiązanie, o którym pisał @winmaciek i dam znać
iPHONE XS
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych