Witajcie,
Mam problem z odtworzeniem zawartości poprzedniego Iphone na nowym.
Sytuacja wgląda tak, że po wstępnej konfiguracji, gdzie wpisuje mój apple ID i hasło, wyskakuje mi komunikat: "Podaj kod drugiego Iphone'a. hasła, dane domu i inne dane są chronione kodem Iphone'a "Iphone(Dawid)" Kod jest szyfrowany, apple nie może go odczytać" - I tu pojawia się pierwszy problem, bez podania tego kodu nie będę miał dostępu do zaszyfrowanych haseł a to dla mnie priorytet. Poza tym nie mam już tego telefonu i nie mam bladego pojęcia o jaki 6 cyfrowy kod może chodzić, a co gorsza nie można go w żaden sposób odtworzyć. Na poprzedni telefonie do wejścia w bazę haseł służył mi po prostu odcisk palca.
Następnie wyskakuje komunikat, że kod można podać w późniejszym terminie, i tu pojawia się kolejny problem bo w kolejnym etapie Iphone twierdzi, że jest BRAK DOSTĘPNYCH ARCHIWÓW a Iphona mogę skonfigurować jako nowego albo z Itunes.
Zastanawiam się czy to jakiś błąd czy nieśmieszny żart. Backup miałem robiony w czasie rzeczywistym co kilka godzin, oprócz tego przed samą sprzedażą i wyłączeniem telefonu, zanim się wylogowałem zrobiłem go jeszcze raz dla pewności.
Nie chcę wciskać opcji logowania się jako nowy telefon na moim ID bo boje sie, że mi jeszcze wszystko wykasuje.
Miał ktoś z Was taką sytuację ? co mogę z tym zrobić ?