Hej
Chciałem was zapytać jak sobie radzicie z kurzem i różnymi drobinkami wpadającymi pod klawiaturę MacBooka? szczególnie tymi które jeszcze nie wpadły a już je widać między klawiszem a obudową komputera?
Myślałem żeby przejechać go dysonem w trybie eco ze szczotką do klawiatur ale trochę się boje
i jeszcze jeden dylemat zamykać czy nie zamykać? jak go zamknę to cały kurz z matrycy mam na klawiaturze jak nie zamknę to i tak przez noc się zakurzy.....wiem że to lekka paranoja i pod koniec gwarancji i tak pewnie poproszę o przeczyszczenie ale wydaje mi się że nie ma tu dobrych rozwiązań

Macbook pro 2018 kurz w klawiaturze
Posted 26 February 2020 - 09:11
Macbook Pro 15" Mid 2018 iPhone 16 Pro AirPods MAX
Posted 26 February 2020 - 16:35
Ja u siebie widzę trochę tych drobinek, o których mówisz, ale generalnie to staram się po prostu przecierać z wierzchu klawiaturę ściereczką z mikrofibry. Sprężonym powietrzem nie była traktowana od nowości . Klapę zamykam za każdym razem, kiedy nie używam komputera
.
MacBook Pro 13 (2018) | Magic Mouse 2 | iPhone 13 Pro Max | Watch Series 7 (41 mm) | iPad Pro 11 WiFi (2018) | AirPods 1
Posted 27 February 2020 - 07:43
sprężone powietrze trochę pomaga ale ja używam bardzo rzadko.... za dużo. tam elektroniki (touch bar touch id)
Macbook Pro 15" Mid 2018 iPhone 16 Pro AirPods MAX
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users