Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Problem z przeniesieniem danych z Iphone 7 do 11

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 user531

user531
  • 19 postów

Napisano 21 lutego 2020 - 19:13

Cześć

Mam problem z przeniesieniem wszystkich danych z Iphone 7 do 11. Otóż w iCloud mam jedynie 5gb, przez co nie wszystkie dane zostały zapisane w chmurze abym je przeniósł na nowy telefon (nie mam możliwości powiększenia pamięci bo wymagana jest karta kredytowa do płatności a posiadam jedynie debetową), ponadto nie mogę zgrać tego przez itunes na komputerze bo jak zainstaluje wersję dostępną dla windowsa 7 to od razu wymagana jest aktualizacja  programu, który nie chce się zaktualizować. Czy ktoś może mi pomóc w jaki sposób mogę przenieść wszystkie dane ze starego na nowego iphone?

#2 kubalon1

kubalon1
  • 641 postów

Napisano 21 lutego 2020 - 20:09

https://support.appl.../pl-pl/HT210216.  może to pomoże 

#3 user531

user531
  • 19 postów

Napisano 21 lutego 2020 - 21:15

A czy jeśli nowy iphone jest już skonfigurowany to jest możliwa powyższa opcja bez przywracania go do ustawien fabrycznych i ponownej konfiguracji?

#4 Regiss

Regiss
  • 2 975 postów
  • SkądRadom

Napisano 21 lutego 2020 - 21:27

A czy jeśli nowy iphone jest już skonfigurowany to jest możliwa powyższa opcja bez przywracania go do ustawien fabrycznych i ponownej konfiguracji?

No to chcesz przenieść dane czy nie? Przeniesienie danych wiąże się z wgraniem wszystkiego 1:1 ze starego telefonu. Musisz wyzerować ten nowy żeby to zrobić .

iPhone 15 Pro

#5 user531

user531
  • 19 postów

Napisano 21 lutego 2020 - 22:25

Uaktualniłem w tym celu ios, ale pojawił się kolejny problem. Po ściągnięciu i zainstalowaniu nowego ios iphone 7 nie włącza się. Jest logo apple na czarnym tle, znika i pojawia się znowu i tak w kółko, tel nie da się uruchomić.

#6 Regiss

Regiss
  • 2 975 postów
  • SkądRadom

Napisano 21 lutego 2020 - 22:31

No to jak nie zrobiłeś kopii na kompie ani pełnej w icloud to pożegnaj się raczej z tymi danymi. Jak nie ruszy po kilku próbach to tylko dfu i wgranie od nowa softa. Ale do tego będziesz potrzebował nowej wersji iTunes. Stara może wywalac błędy. Jak wejść w dfu znajdziesz na YouTube .Spróbuj jeszcze hard reset przed tym wszystkim .

iPhone 15 Pro

#7 raflos

raflos
  • 72 postów

Napisano 02 marca 2020 - 13:14

Cześć

Mam problem z przeniesieniem wszystkich danych z Iphone 7 do 11. Otóż w iCloud mam jedynie 5gb, przez co nie wszystkie dane zostały zapisane w chmurze abym je przeniósł na nowy telefon (nie mam możliwości powiększenia pamięci bo wymagana jest karta kredytowa do płatności a posiadam jedynie debetową), ponadto nie mogę zgrać tego przez itunes na komputerze bo jak zainstaluje wersję dostępną dla windowsa 7 to od razu wymagana jest aktualizacja  programu, który nie chce się zaktualizować. Czy ktoś może mi pomóc w jaki sposób mogę przenieść wszystkie dane ze starego na nowego iphone?

Kto ci naopowiadał głupot że potrzebna jest karta kredytowa ? Można podpinać dowolne karty, którymi można płacić w internecie. debetowe, kredytowe, obciążeniowe. Od lat mam podpiętą kartę debetową i nigdy nie było problemu.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych