Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

IPhone XS Max - problem z podłączeniem urządzeń za pomocą Bluetooth

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 lufa9999

lufa9999
  • 30 postów

Napisano 11 lutego 2020 - 01:04

Witam.
Od kilku dni posiadam IPhone XS Max. Wcześniej działałem na Iphone 6s. Miałem z nim sparowane za pomocą Blutooth słuchawki bezprzewodowe Plantronics BacBeat Go 3 oraz smartwatch Xiaomi MI Band 4. I wszystko działało elegancko. Teraz chciałem sparować ww sprzęt z nowym IPhonem XS Max. Ale po włączeniu Blutooth nie znajduje tych urządzeń. Blotooth działa, bo znajduje telefon mojej żony. Czemu nie mogę sparować tego zegarka i słuchawek? Może coś w ustawieniach telefonu trzeba zrobić? Z góry dzięki za jakąś pomoc.

Użytkownik lufa9999 edytował ten post 11 lutego 2020 - 01:06

#2 RomaszT

RomaszT
  • 91 postów

Napisano 11 lutego 2020 - 06:49

Witam.
Od kilku dni posiadam IPhone XS Max. Wcześniej działałem na Iphone 6s. Miałem z nim sparowane za pomocą Blutooth słuchawki bezprzewodowe Plantronics BacBeat Go 3 oraz smartwatch Xiaomi MI Band 4. I wszystko działało elegancko. Teraz chciałem sparować ww sprzęt z nowym IPhonem XS Max. Ale po włączeniu Blutooth nie znajduje tych urządzeń. Blotooth działa, bo znajduje telefon mojej żony. Czemu nie mogę sparować tego zegarka i słuchawek? Może coś w ustawieniach telefonu trzeba zrobić? Z góry dzięki za jakąś pomoc.

Wybacz, jeśli pytanie nie na miejscu, ale nie wspominasz o tym wprost: włączyłeś w obu sprzętach (słuchawki oraz smartwatch) tryb parowania...?

#3 lufa9999

lufa9999
  • 30 postów

Napisano 11 lutego 2020 - 07:07

Oczywiście że włączyłem.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych