iPhone - problem pomieszanych kontaktów
Posted 16 January 2020 - 03:26
Witam, mam taki problem. Mianowicie kiedyś miałem podwójne kontakty, np kontakt MyApple był dwa razy na liście kontaktów. Pobrałem jakąś appke z appstore i nawaliło mi tak, że pod jednym kontaktem mam zapisane 10 numerów.. Na przykład jak ktoś do mnie dzwoni to jest "MyApple lub 10 innych" - wszystkie kontakty się pomieszały. Najgorsze, że ta aplikacja też weszła w kontakty karty SIM i nawet tam to pomieszała. Nie mam pojęcia jak to odkręcić. W backupie iCloud jest to samo.. Co robić?
Posted 16 January 2020 - 06:28
MacBook Air 2020 iPhone 12 HomePod mini Apple TV 4k
Posted 16 January 2020 - 07:17
Usuń tę aplikację, która zrobiła to zamieszanie.
Zaloguj się na komputerze na swoje konto w iCloud.com, wejdź w ustawienia i tam masz funkcję Odzyskiwanie kontaktów, skorzystaj z tego, powinna być zapisana poprzednia wersja kontaktów, którą możesz przywrócić.
1CORE - Autoryzowany serwis Apple. Naprawy gwarancyjne i pogwarancyjne.
Jana Zamoyskiego 81, 30-519 Kraków
www.1core.pl Tel: 12 311 08 11
Posted 19 January 2020 - 00:59
Usuń tę aplikację, która zrobiła to zamieszanie.
Zaloguj się na komputerze na swoje konto w iCloud.com, wejdź w ustawienia i tam masz funkcję Odzyskiwanie kontaktów, skorzystaj z tego, powinna być zapisana poprzednia wersja kontaktów, którą możesz przywrócić.
Nie ma tam żadnych kontaktów do odzyskania, czy da się coś zrobić?
Posted 19 January 2020 - 07:05
Zrób kopie tych kontaktów, na wszelki wypadek i spróbuj tego programu. https://apps.apple.c...d519077149?l=pl
używam go i nigdy nie narobił mi bałaganu
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users