Witam, dzisiaj zakupiłem w salonie ISpot telefon jakim jest IPhone 11 Pro Max (przesiadka z IPhone X) po skopiowaniu wszystkich zdjęć itd . Zauważyłem problem ze „znikającym” LTE znika i po pewnym czasie wraca dodam ze sytuacja powtarza się raz na 5-10 minut , przełączyłem na „3G” to narazie nic nie zniknęło. Takich sytuacji na IP X nie było. Resetowałem ustawienia sieciowe nic nie pomogą.
Sieć Orange zwykła karta sim. Jakieś propozycje do „naprawy” ?

IPhone 11 pro Max gubi zasięg który po pewnym czasie wraca
Started by
Witasss
, 04 Jan 2020 05:20
2 replies to this topic
Posted 04 January 2020 - 05:20
Posted 04 January 2020 - 17:12
Czasami na różnych iPhone’ach u mnie na krótką chwilę znikał zasięg, podczas nawigacji, połączenia FaceTime i za każdym potwierdzana była wada fabryczna i telefon był wymieniana. Może tu jest podobny problem.
Ciekawe, czy gdybyś aktywował eSIM, czy też byłby problem.
Posted 04 January 2020 - 19:52
No właśnie dziś byłem w ispot , powiedzieli ze jest to wina Orange , proponowali żeby zrobić reset do fabrycznych i zobaczyć jak to wtedy będzie ponieważ po aktualizacji 13.3 takie numery podobno zaczęły się dziać i niby chodzi o jakiś „certyfikat”Czasami na różnych iPhone’ach u mnie na krótką chwilę znikał zasięg, podczas nawigacji, połączenia FaceTime i za każdym potwierdzana była wada fabryczna i telefon był wymieniana. Może tu jest podobny problem.
Edited by Witasss, 04 January 2020 - 19:52.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users