Banalne pytanie, ale już nie pierwszy raz mam ten "problem". Muszę wysłać jedną wiadomość do - dzisiaj konkretnie 20 osób. Mogę dodać max 5-6 osób, potem ten plusik do dodawania kolejnych wpisów chowa się pod belkę "Nowa wiadomość". Kontakty są spoza listy kontaktów - muszę wpisać numery ręcznie. Przecinkiem oddzielić nie mogę, bo go nie ma. Radzę sobie w ten sposób, że wysyłam partiami po owe 5-6, ale nie wydaje mi się, żeby w telefonie tej klasy był taki babol. Rozumiem, że wina jest po mojej stronie, to ja jestem mało ogarnięty. Powiedzcie jak mam to przeskoczyć.

iPhone - wysyłanie wiadomości do wielu osób
Napisano 19 grudnia 2019 - 20:31
Napisano 19 grudnia 2019 - 22:56
Wystarczy użyć return po wpisaniu numeru.
MacBook Pro 13" M1, iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M1 Wi-Fi+Cellular
Wszelkie porady udzielane są na licencji beerware.
Napisano 20 grudnia 2019 - 16:55
I tak nie wyślesz więcej niż do 10 osób za jednym razem
Banalne pytanie, ale już nie pierwszy raz mam ten "problem". Muszę wysłać jedną wiadomość do - dzisiaj konkretnie 20 osób. Mogę dodać max 5-6 osób, potem ten plusik do dodawania kolejnych wpisów chowa się pod belkę "Nowa wiadomość". Kontakty są spoza listy kontaktów - muszę wpisać numery ręcznie. Przecinkiem oddzielić nie mogę, bo go nie ma. Radzę sobie w ten sposób, że wysyłam partiami po owe 5-6, ale nie wydaje mi się, żeby w telefonie tej klasy był taki babol. Rozumiem, że wina jest po mojej stronie, to ja jestem mało ogarnięty. Powiedzcie jak mam to przeskoczyć.
Napisano 26 stycznia 2020 - 15:38
Hej, sprawdź tą aplikację:
https://apps.apple.com/pl/app/connect-contact-manager/id659434552?l=pl
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych