Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPad Pro 11. - zbita szybka

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 m_lodz

m_lodz
  • 58 postów
  • SkądŁódź

Napisano 07 grudnia 2019 - 12:01

Jak w tytule, 10 miesieczny iPad padl ofiara upadku. iPad dziala, szybka rozbita, plus lekko powyginany na rogu na ktory padl.

Rozumiem, ze nikt naprawy sie nie podejmie, poza tym nie chce zadnych zamiennikow. Zostaje mi wiec wymiana w autoryzowanym serwisie na nowy. I tu moje pytania:

- czy sprzet faktycznie jest nowy, czy raczej mowimy to o refurbished

- co z gwarancja (obecna jest gdzies do konca lutego)

- ktory serwis mi polecacie (teren Warszawy/Lodzi)? jest kilka opcji, a cena w nich rowniez znacznie sie rozni (od 2350 w Jablkowy do 2750 w ispot). 400 pln to juz jakas roznica, z drugiej nie chcialbym by byla ona okupiona jakas gorsza obsluga badz gorszym typem wymienionego sprzetu.

Jakies doswiadczenia forumowiczow?

#2 Regiss

Regiss
  • 2 997 postów
  • SkądRadom

Napisano 09 grudnia 2019 - 21:08

Czy jest nowy czy tefub do końca nie będziesz wiedział i nie ma to znaczenia, bo oba wyglądają identycznie i nie różnią w działaniu. Nawet na to nie patrz. Jeśli swój stary kupiłeś w polskiej oficjalnej dystrybucji to będziesz miał nowe 12 miesięcy gwarancji od daty wymiany. Serwis jak zwykle polecam Cortland.
  • makemymind lubi to

iPhone 15 Pro

#3 MC_

MC_
  • 6 984 postów

Napisano 09 grudnia 2019 - 21:19

Jesteś pewien tej nowej gwarancji? Bo to jest chyba na innych zasadach niż przy wymianie gwarancyjnej.

iP Xs; rMBP 2015 13', AW5 44 LTE

#4 Regiss

Regiss
  • 2 997 postów
  • SkądRadom

Napisano 09 grudnia 2019 - 22:48

A racja, mój błąd. Przy płatnej wymianie jest bodajże 3 miesiące albo stara jeśli jest dłuższa.

Użytkownik Regiss edytował ten post 09 grudnia 2019 - 22:48

• krzysztofsds lubi to

iPhone 15 Pro

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych