Hej,kupiłem nowego ajfona i jestem z niego bardzo zadowolony ale ostatnio przeglądałem zdjęcia, trochę się ich nazbierało w smartfonie i chciałem je skopiować na twardy dysk w laptopie, niestety po skopiowaniu pewnej części zdjęć nagle kopiowanie stanęło w miejscu po czym wyskoczył komunikat że urządzenie przestało się komunikować z laptopem i tak za każdym razem. Przyznam szczerze że na telefonach z androidem jeśli chodzi o zdjęcia był porządek bo ostatnie robione zdjęcie było na końcu listy a w iPhonie są porozwalane, nie wiem za bardzo dlaczego tak jest ale wiem z pewnością że mi się to nie podoba. Można zaprowadzić jakiś porządek z tymi zdjęciami i co mam zrobić żeby skopiować wszystkie zdjęcia z telefonu na laptopa? Z góry dziękuję za pomoc.

Błąd przy kopiowaniu zdjęć z iPhone na laptop z WIN
Started by
Bajerniak
, 02 Dec 2019 20:04
4 replies to this topic
Posted 02 December 2019 - 20:04
Posted 11 December 2019 - 23:59
Doberek.
Mam wrażenie że to te nowe wersje iOS mają problem z rozłączaniem się telefonu podczas kopiowania zdjęć. Wcześniej tak nie miałem. Wczoraj długo z tym walczyłem, w końcu 3u tools załatwił sprawę bez kłopotów.
Mam wrażenie że to te nowe wersje iOS mają problem z rozłączaniem się telefonu podczas kopiowania zdjęć. Wcześniej tak nie miałem. Wczoraj długo z tym walczyłem, w końcu 3u tools załatwił sprawę bez kłopotów.
Posted 22 December 2019 - 21:10
Mam chyba ten sam problem. Niestety 3uTool poradził sobie z tym problemem tylko częsciowo. Udało się przez niego wyeksportować plik wideo do komputera, ale z tego pliku w komputerze mogę odtwarzać jedynie dźwięk.
Posted 23 December 2019 - 07:05
Otwórz go w vlc i zobacz bo po prostu może nie masz odpowiednich kodeków
Fallout ...war, war never changes...
Posted 23 December 2019 - 18:38
Nie, to nie to. Inne nieco mniejsze pliki wideo udało mi się przenieść tradycyjnym sposobem i mogę je odtwarzać. Ten ważył powyżej 100MB
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users