Kupiłem niedawno iPhone 11 i od razu wymieniłem nano SIM Orange na eSIM a do slotu włożyłem służbową kartę T-Mobile. Ustawiłem główną kartę eSIM Orange bo to prywatny aparat. Kiedy rozmawiam z eSIM w Orange wszystko jest ok. ale kiedy ja dzwonię z T-Mobile lub ktoś do mnie to często tracę zasięg na kreskach a wręcz rozmówca mnie nie słyszy. Dlaczego tak się dzieje i co na to poradzić??? Wygląda to tak jakby coś mocno zakłócało sygnał i jak mam bardzo dobry zasięg to idzie pogadać a jak jest średni to lipa.

iPhone 11 i dual sim utrata zasięgu
Napisano 24 listopada 2019 - 19:07
Napisano 25 listopada 2019 - 10:49
Kupiłem niedawno iPhone 11 i od razu wymieniłem nano SIM Orange na eSIM a do slotu włożyłem służbową kartę T-Mobile. Ustawiłem główną kartę eSIM Orange bo to prywatny aparat. Kiedy rozmawiam z eSIM w Orange wszystko jest ok. ale kiedy ja dzwonię z T-Mobile lub ktoś do mnie to często tracę zasięg na kreskach a wręcz rozmówca mnie nie słyszy. Dlaczego tak się dzieje i co na to poradzić??? Wygląda to tak jakby coś mocno zakłócało sygnał i jak mam bardzo dobry zasięg to idzie pogadać a jak jest średni to lipa.
Czytałem ostatnio, że T-Mobile ma jakieś problemy z Iphonem 11
Napisano 25 listopada 2019 - 20:54
Napisano 20 grudnia 2019 - 17:04
Mam problem z podobną konfiguracja. E sim w Orange, fizyczna karta w T-Mobile.
Kiedy zakończę rozmowę z jednej z kart, Przez kilkanaście sekund nie można się do mnie dodzwonić na drugą kartę. Np. rozmawiam z esim Orange i po zakończeniu rozmowy - przez 20-30 sekund nikt nie może się do mnie dodzwonić na tmobile. W drugą stronę dokładnie to samo
Napisano 21 grudnia 2019 - 08:18
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych