Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Podświetlanie ekranu przy zablokowanym telefonie podczas zmiany utworów w aplikacji Muzyka.

• Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 kmilewski

kmilewski
  • 36 posts
  • SkądBogatynia, PL

Posted 09 November 2019 - 17:34

Czy ktoś wie jak wyłączyć automatyczne wzbudzanie ekranu przy zablokowanym telefonie, kiedy w aplikacji muzyka zmienia się utwór na nowy?  Tzn kończy się stara piosenka i jak włącza automatycznie kolejna, podświetla ekran na 5 sekund i znów gaśnie, wcześniej tego nie było.

iPhone 6s iOs 13.2.2

#2 cronopioverde

cronopioverde

¿Le gusta este jardin?

• 3838 posts

Posted 09 November 2019 - 17:46

Słuchasz na słuchawkach czy głośniku wbudowanym? Bo właśnie słucham muzyki, a telefon leży obok, i nie podświetla się ani przy zmianie naturalnej, ani jak przeskoczę do następnego przez słuchawki. I też 13.2.2.

Po pierwsze: na priv mogę zbereźne żarty poopowiadać, pomagam na forum.

Po drugie: brak mojej odpowiedzi na łamaną polszczyznę to wybór purysty. Z tym się nie walczy.
Po trzecie: postawy roszczeniowe zostawiamy dla BOK.
Zmian traffic lights nie przewiduję…

#3 kmilewski

kmilewski
  • 36 posts
  • SkądBogatynia, PL

Posted 09 November 2019 - 17:56

Słuchasz na słuchawkach czy głośniku wbudowanym? Bo właśnie słucham muzyki, a telefon leży obok, i nie podświetla się ani przy zmianie naturalnej, ani jak przeskoczę do następnego przez słuchawki. I też 13.2.2.

telefon podłączony przez kabel jack do zewnętrznych głośników, auta, itp

jak słucham przez głośnik telefonu problem nie występuje

Edited by kmilewski, 09 November 2019 - 18:00.

#4 cronopioverde

cronopioverde

¿Le gusta este jardin?

• 3838 posts

Posted 09 November 2019 - 18:18

Aha, OK, już widzę/słyszę (nie na stockowych, z tymi moje uszy miały nie po drodze od debiutu, ale na przewodowych sprawdziłem). Czyli znowu schrzanili w iOS 13 to, co zreperowali w którejś dwunastce, a nawet bardziej, bo kiedyś podświetlało się tylko przy zmianie wywołanej ręcznie, a teraz, jak zauważyłeś, także przy samoczynnym przejściu do następnego. Niepięknie, rzeczywiście. I przy zmianie głośności też podświetla. Dodam, że na bezprzewodowych zjawisko nie występuje.

Nie pozostaje nic innego jak raport: https://www.apple.co...ack/iphone.html

Po pierwsze: na priv mogę zbereźne żarty poopowiadać, pomagam na forum.

Po drugie: brak mojej odpowiedzi na łamaną polszczyznę to wybór purysty. Z tym się nie walczy.
Po trzecie: postawy roszczeniowe zostawiamy dla BOK.
Zmian traffic lights nie przewiduję…

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users