Zauważyłem ostatnio, że szufladka na kartę SIM nie jest idealnie równa z telefonem a minimalnie odstaje, (jest to minimalne), szczególnie z prawej strony, bliżej przycisku włączania, jest to wyczuwalne pod palcem. Próbowałem ją docisnąć palcem, ale po chwili jakby odbija się i wraca
iPhonie 7 szufladka SIM
Posted 06 November 2019 - 15:54
Zauważyłem ostatnio, że szufladka na kartę SIM nie jest idealnie równa z telefonem a minimalnie odstaje, (jest to minimalne), szczególnie z prawej strony, bliżej przycisku włączania, jest to wyczuwalne pod palcem. Próbowałem ją docisnąć palcem, ale po chwili jakby odbija się i wraca
Posted 06 November 2019 - 21:45
Spróbuj wyciągnąć i włożyć tą szufladkę jeszcze raz. Może akurat tym razem będzie dobrze
.
MacBook Pro 13 (2018) | Magic Mouse 2 | iPhone 13 Pro Max | Watch Series 7 (41 mm) | iPad Pro 11 WiFi (2018) | AirPods 1
Posted 07 November 2019 - 08:14
Nie pamiętam czy miałem ten problem w IP7, ale podwijała się jednostronnie uszczelka tacki SIM, podjechałem do Cortland w Katowicach i od ręki podmienili uszczelkę, która załatwiła problem.
Posted 07 November 2019 - 08:21
Tak, w siódemkach uszczelka się rozciąga a potem podwija przy zamykaniu i szufladka odstaje. Możesz na próbę zdjąć uszczelkę i sprawdzić czy bez niej szufladka zasunie się do końca. Jeśli tak to trzeba wymienić uszczelkę.
1CORE - Autoryzowany serwis Apple. Naprawy gwarancyjne i pogwarancyjne.
Jana Zamoyskiego 81, 30-519 Kraków
www.1core.pl Tel: 12 311 08 11
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users