Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

tryb awaryjny - ipod classic 160

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 agson

agson
  • 5 postów

Napisano 25 lutego 2008 - 12:00

witam, dzisiaj w moim itunes pojawila sie informacja o ipodzie dzialajacym w trybie awaryjnym. sam ipod dziala normalnie, ale nie przez ten caly tryb nie moge nic do niego dodac. resetowalam juz ustawienia i samo urzadzenie, przeinstalowalam itunes. nadal nic. moge przywrocic ustawienia fabryczne nie ma problemu, ale nie chcialabym stracic rzeczy ktore w tej chwili sa na ipodowym dysku. czy ktos moze mi powiedziec jak powinnam przywrocic te ustawienia bez kasowania zawartosci? bede baaaaardzo wdzieczna :) dodam moze ze chodzi o ipoda classic 160GB. z gory dziekuje za pomoc :) aga b

#2 kubatyszko

kubatyszko
  • 333 postów
  • SkądTokyo

Napisano 25 lutego 2008 - 12:09

Sprobuj zresetowac ipoda trzymajac srodek+gora i natychmiast po tym jak sie wylaczy trzymaj srodek+lewo, to powinno uruchomic tryb testowy, przetestuj go dokladnie i zresetuj srodek+gora, powinno pomoc.

#3 agson

agson
  • 5 postów

Napisano 25 lutego 2008 - 12:30

nie pomoglo :( ok to inaczej - jak moge sie dostac do zawartosci ipoda. moge ja gdzies nawet zarchiwizowac na chwile, tylko nie wiem jak... :(

#4 kubatyszko

kubatyszko
  • 333 postów
  • SkądTokyo

Napisano 25 lutego 2008 - 16:25

To sprobuj go zresetowac srodek+gora i jak sie wylaczy to trzymaj srodek+dol. Powinien wlaczyc sie disk mode.

#5 copying_clue

copying_clue
  • 3 postów

Napisano 24 kwietnia 2008 - 10:50

ja mam to samo tylko z iPhone'em. restartuje go już tysiąc razy i nic to nie daje, cały czas mam ten tryb awaryjny. Nie mam na nim danych, dlatego mogę zaryzykować tę utratę plików, tylko nie mam pojęcia jak to zrobić. pomoże ktoś?

#6 pafkoo

pafkoo
  • 276 postów

Napisano 27 kwietnia 2008 - 14:39

ja mam to samo tylko z iPhone'em. restartuje go już tysiąc razy i nic to nie daje, cały czas mam ten tryb awaryjny. Nie mam na nim danych, dlatego mogę zaryzykować tę utratę plików, tylko nie mam pojęcia jak to zrobić.

pomoże ktoś?

podłączasz iphone'a, włączasz itunes , i klikasz "restore/odtwórz" (w zależności od wersji językowej). Powinno pomóc.

#7 filip94

filip94
  • 1 postów

Napisano 07 września 2008 - 00:07

YYY... chyba mam pobobny problem... tylko ze ja mam ipoda 80gb od 3 dni i cos mi sie zwalilo... i jak probuje odtworzyc ipoda to mi blad wyskakuje podczas... i czy ja moge sformatowac w "moj komputer" bez zadnych skutkow zlych?? bo troche sie obawiam ze cos zrobie zle i sie popsuje :/

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych