hej, wrzucisz jakieś porównanie IP 11 pro w stosunku do nota? Swoje przemyślenia i odczucia. Masz oba, wiec recenzja będzie jak najbardziej wiarygodna
1. Szybkość działania jest na prawdę porównywalny. Nie da się wyłonić szybszego.
2. Jakoś wykonania. Wole iPhone bo jest cięższy i robi wrażenie bardziej ekskluzywnego. Note jest za lekki i wrażenie mam że szkło jest plastikowe a nie szklane.
3. Wygląd. Tu zdecydowanie note 10. Ekran na prawdę robi wrażenie. Szczególnie do przeglądania zdjęci czy oglądania filmów.
4. Bateria. Nie da się w gole porównać. Note 10 na koniec dnia ok 20% iPhone 50-60%
5. System. Android zrobił olbrzymi postęp. Nie wiesza się, płynnie działa, jednak jest bardziej zawiły. iOS klasa sama w sobie, prosto łatwo i czytelnie.
6. Ekran w pełnym słońcu zdecydowanie lepiej wypada w iPhone. Ekran w iPhone zdecydowanie cieplejszy w iPhone co mi nie przeszkadza bo mam TT włączone. Przy wyłączonym jest zimniejszy ale niw tak jak w NOTE. Ale tu wole iPhone.
7. Aparat, to jest trudne. Bo NOTE zaskakuje bardzo pozytywnie w szczególności obiektywem szerokokątnym. iPhone wg. mnie minimalnie przegrywa ale nie ma tragedii. Podstawowy aparat zdecydowanie dla iPhone. Zdjecia nocne zdecydowanie iPhone.
Wg. mnie oba telefony bardzo dobre. Note 10 1000zl tańszy ale tez szybciej traci na cenie w porównaniu z iPhone. Android zdecydowanie poszedł do przodu, nie ustępuje szybkością iOS. Oczywiście potrzebuje kupę ramu do tego ale to już inna bajka. Niedługo porównam z pixel , zobaczymy jak czysty android w porównaniu z nakładka samsunga wypada.