Z tego co widzę, to telefon jest istnym potworem jeśli chodzi o baterie. Gdy go dostałem miałem 80% baterii, a teraz mam po paru godzinach 63%, a bawione jest cały czas.
Tez to zauważyłem. Po wyjęciu z pudełka wczoraj około 18, aktualizacji wifi do 13.1, skonfigurowaniu, zainstalowaniu wszystkich aptek, dobrej zabawie itd, dziś przed 19 miałem 12% baterii. To bardzo dobry wynik. Można powiedzieć wow. Używany był naprawdę intensywnie. Zauważyłem tez, ze bardzo szybko się ładuje. I prawdopodobnie nie jest to tylko kwestia samej ładowarki. Z tych 12% do 95% na ten moment naładował się w jakieś 50 minut. Ładując inne modele ładowarka z iPada trwało to znacznie dłużej. Co najważniejsze - bateria nie znika w oczach. Ogniwo jest teraz wielkości jak u konkurencji, ale sposób zarządzania energia i optymalizacja napewno przebijają konkurencje. Zreszta dane bedzie mi to sprawdzić w przeciągu najbliższych dni. Moje nawyki, przyzwyczajenia i sposób użytkowania smartfona się nie nie zmieniły. Dlatego będzie dla mnie prosto zweryfikować to, czy nowy Iphone działa dłużej i ile tomjedt to dłużej.
P.S. A tym, którzy w tym wątku maja „wysokie ciśnienie” i dopieprzaja się każdego słowa, które się napisze, życzę więcej luzu. Kupcie sobie nowego iphona to wtedy pogadamy.
Użytkownik radzion edytował ten post 26 września 2019 - 19:39