Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
* * * * * 2 głosy

iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max – dyskusja

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1774 odpowiedzi w tym temacie

#626 chudas94

chudas94
  • 144 postów
  • SkądKatowice

Napisano 20 września 2019 - 07:47

Nowe iphony już są w MM

Użytkownik chudas94 edytował ten post 20 września 2019 - 08:09

MacBook Air 2017  | iPhone 7 Plus Red 

#627 Regiss

Regiss
  • 2 946 postów
  • SkądRadom

Napisano 20 września 2019 - 07:57

Czy ja dobrze czytam, że iPhone 11 Pro jest teraz prawie tak samo gruby jak iPhone 11 (wcześniej Xr) ? Zaledwie 0.2 mm różnicy ?

11 pro jest grubszy i sporo cięższy od XS. Większa bateria, większa waga. 226g w przypadku Max to już mega kloc. Dołożyć etui i szkło i będzie grubo ponad ćwierć kilo.

Użytkownik Regiss edytował ten post 20 września 2019 - 08:00

iPhone 15 Pro

#628 luk_m5

luk_m5
  • 50 postów

Napisano 20 września 2019 - 08:11

Hmm, no właśnie. Bo były plotki, że ta większa bateria to kosztem Touch ID. A tutaj poprostu zrobili grubszy telefon. Ciekawe jak to będzie fizycznie lezeć w dłoni bo XR w porównaniu do XS wydawał się dużo grubszy i gorzej leżał w dłoni. 

#629 panpatro

panpatro
  • 153 postów

Napisano 20 września 2019 - 08:17

Odebrałem już swój model z Media Marktu i na szybko pierwsze wrażenie to faktycznie jest trochę mniej wygodnie niż w Xs. Kolor złoty prezentuje się fantastycznie! Jeszcze jak odbierałem to zastanawiałem się czy nie wybrać zielonego ale złoty jednak wygrał.

A teraz niestety czas do pracy, więc pierwsze uruchomienie dopiero wieczorem. :)

#630 _Artek_

_Artek_
  • 1 048 postów

Napisano 20 września 2019 - 08:17

Jak ktoś będzie już miał to niech sprawdzi czy słychać static noise na filmach i przy rozmowach :D

 Macbook Pro 15" Mid 2018  iPhone 16 Pro   AirPods MAX

#631 dawsze

dawsze
  • 195 postów

Napisano 20 września 2019 - 08:23

Dostałem SMSa od DPD, że paczka od Orange dzisiaj będzie doręczona. A myślałem, że najwcześniej dostanę w środku przyszłego tygodnia ;) 

• dmxzor lubi to

#632 sheepysheep

sheepysheep
  • 1 289 postów

Napisano 20 września 2019 - 08:27

Odebrałem już swój model z Media Marktu i na szybko pierwsze wrażenie to faktycznie jest trochę mniej wygodnie niż w Xs. Kolor złoty prezentuje się fantastycznie! Jeszcze jak odbierałem to zastanawiałem się czy nie wybrać zielonego ale złoty jednak wygrał.

A teraz niestety czas do pracy, więc pierwsze uruchomienie dopiero wieczorem. :)

Ten złoty jest w innym odcieniu niż w ubiegłorocznym?

#633 dmxzor

dmxzor
  • 234 postów

Napisano 20 września 2019 - 08:32

Dostałem SMSa od DPD, że paczka od Orange dzisiaj będzie doręczona. A myślałem, że najwcześniej dostanę w środku przyszłego tygodnia  ;)

Ja też zamawiałem w Orange, ale że nie mam dostępu do telefonu, to i nie mogę się dowiedzieć czy dziś będzie czy w poniedziałek..

Na stronie status nadal w trakcie realizacji.

Użytkownik dmxzor edytował ten post 20 września 2019 - 08:33

"It's the difference between me and you. You wanna lose small and I wanna win big..."

#634 dawsze

dawsze
  • 195 postów

Napisano 20 września 2019 - 08:34

Ja też zamawiałem w Orange, ale że nie mam dostępu do telefonu, to i nie mogę się dowiedzieć czy dziś będzie czy w poniedziałek..

Na stronie status nadal w trakcie realizacji.

Strona kłamie. Ja też mam ten status teraz sprawdziłem. :) 

#635 panpatro

panpatro
  • 153 postów

Napisano 20 września 2019 - 08:37

Ten złoty jest w innym odcieniu niż w ubiegłorocznym?

Ubiegłoroczny złoty macałem tylko w sklepie więc mam dosyć małe porównanie. Odcień jest bardzo podobny, nie taki "łał" jak rok temu bo plecki są matowe, ale efekt wizualny jak najbardziej okej. Bałem się tego aby nie wpadało pod kolor różowy (jak kiedyś w starszych modelach), ale takiego efektu nie ma. :)

Użytkownik panpatro edytował ten post 20 września 2019 - 08:39

#636 dmxzor

dmxzor
  • 234 postów

Napisano 20 września 2019 - 08:38

Strona kłamie. Ja też mam ten status teraz sprawdziłem. :)

To teraz mnie trochę pocieszyłeś, bo bez telefonu jak bez dwóch rąk teraz. Wczoraj miałem zły humor, a dziś czekam na jakieś drgawki. Czy to uzależnienie..?

"It's the difference between me and you. You wanna lose small and I wanna win big..."

#637 TwójByły

TwójByły
  • 52 postów

Napisano 20 września 2019 - 08:41

w Media Markt do wyboru do koloru 11 pro

#638 hiloyt

hiloyt
  • 76 postów
  • SkądLondon, UK

Napisano 20 września 2019 - 08:44

Ja miałem wczoraj zabawnie - dostałem pickup kod i mogłem iść odebrać w Apple Store, ale gdy przyszedłem na miejsce, dostałem moje nowe zabawki na stół, to po kilku minutach zabrali mi je i kazali przyjść dzisiaj :D. Drama. Nie mniej widziałem moje pudełka i ładnie na mnie czekają.

MacBook Pro 16” (2019) // iPhone 11 Pro Max // Apple Watch Series 6 SS // AirPods Pro

#639 dmxzor

dmxzor
  • 234 postów

Napisano 20 września 2019 - 08:44

W ogóle w tym roku jestem pozytywnie zaskoczony - może nie telefonami - a na pewno podejściem Apple i przygotowaniem ich jeśli chodzi o ilość telefonów w dniu premiery no i dniem samej premiery w naszym pięknym kraju, bo jak doskonale pamiętamy w przeszłości czekaliśmy na nowe telefony ponad miesiąc.

#640 bf7a1f7821

bf7a1f7821

Trancex

• 597 postów

Napisano 20 września 2019 - 08:54

Tego na ten moment nie wiem,czy mniejsze zainteresowanie, czy większa ilość telefonów. 

Oglądając recenzje podobają mi się zdjęcia. Poczekam aż trochę stanieje i chyba wtedy zdecyduje się na IP Pro. 

IP XS Max | MacBook Pro 2020 | Ipad Air2 | AW 4 SS

#641 sheepysheep

sheepysheep
  • 1 289 postów

Napisano 20 września 2019 - 09:01

W ogóle w tym roku jestem pozytywnie zaskoczony - może nie telefonami - a na pewno podejściem Apple i przygotowaniem ich jeśli chodzi o ilość telefonów w dniu premiery no i dniem samej premiery w naszym pięknym kraju, bo jak doskonale pamiętamy w przeszłości czekaliśmy na nowe telefony ponad miesiąc.

Widocznie sprzedaż w naszym kraju wzrosła i postanowili nas też docenić. Albo też zmieniają politykę firmy i nie ma już rozróżnienia na kraje "lepszego i gorszego sortu" :ph34r:

#642 hiloyt

hiloyt
  • 76 postów
  • SkądLondon, UK

Napisano 20 września 2019 - 09:05

W dalszym ciągu rozróżniają. Wiele krajów nie może kupić teraz nowych słuchawek. Nawet taka Grecja, czy wszyscy poza Czechami poniżej nas.

MacBook Pro 16” (2019) // iPhone 11 Pro Max // Apple Watch Series 6 SS // AirPods Pro

#643 MasterM

MasterM
  • 1 658 postów

Napisano 20 września 2019 - 09:16

Jestem już po macanku - jedno dla mnie jest pewne, brak 3D Touch jest bardzo odczuwalny, Haptic Touch nie umywa się, irytuje to „czekanie” aż wyskoczy okienko. Aparaty fajne, ale ja jako laik niewiele mogę powiedzieć, z całą pewnością to przeskakiwanie z obiektywu na obiektyw wygląda spoko. Czuć sporą wagę i chyba różnica w grubości w porównaniu do poprzednich modeli może być wyczuwalna.

Podoba mi się ten Midnight Green.

#644 dmxzor

dmxzor
  • 234 postów

Napisano 20 września 2019 - 09:28

Jestem już po macanku - jedno dla mnie jest pewne, brak 3D Touch jest bardzo odczuwalny, Haptic Touch nie umywa się, irytuje to „czekanie” aż wyskoczy okienko. Aparaty fajne, ale ja jako laik niewiele mogę powiedzieć, z całą pewnością to przeskakiwanie z obiektywu na obiektyw wygląda spoko. Czuć sporą wagę i chyba różnica w grubości w porównaniu do poprzednich modeli może być wyczuwalna.

Podoba mi się ten Midnight Green.

Nie wiem czy chociaż raz w swoim X użyłem 3D Touch :o 

#645 migal

migal
  • 351 postów
  • Skądmam wiedzieć ?

Napisano 20 września 2019 - 09:35

No to z ciekawostek - Pan kurier szanowny z UPS dostarczył mojego iPhone'a na zupełnie inną ulicę, podpisał się ktoś zupełnie inny za mnie, prawdopodobnie mi wyślą nowego... za tydzień :) przesyłka zgubiona. Pozdrawiam UPS!

• MasterM lubi to

Macbook Pro 13 Early 2015, iPad Pro 10.5 256GB WiFi+Cellular, iPhone 11 Pro Max 64GB Space Gray, Apple Watch Series 4

#646 dmxzor

dmxzor
  • 234 postów

Napisano 20 września 2019 - 09:36

Haha, fajnie że ktoś dostał telefon. Ciekawe czy biorą to na klatę czy ścigają klienta.

btw. Dla osób które zamawiały w Orange - po napisaniu do konsultanta numeru zamówienia wskaże wam numer listu przewozowego.

#647 sheepysheep

sheepysheep
  • 1 289 postów

Napisano 20 września 2019 - 09:41

No to z ciekawostek - Pan kurier szanowny z UPS dostarczył mojego iPhone'a na zupełnie inną ulicę, podpisał się ktoś zupełnie inny za mnie, prawdopodobnie mi wyślą nowego... za tydzień :) przesyłka zgubiona. Pozdrawiam UPS!

Nie mów! Strach się bać... jeszcze rekompensaty powinieneś się domagać od UPS.

#648 madhunt3r

madhunt3r
  • 2 530 postów

Napisano 20 września 2019 - 09:54

Jak ktoś będzie już miał to niech sprawdzi czy słychać static noise na filmach i przy rozmowach :D

A co maja one to?

iPhone 11 Pro Max | Macbook Air 13

#649 _Artek_

_Artek_
  • 1 048 postów

Napisano 20 września 2019 - 09:57

To jeszcze nic mi pare lat temu kurier ups przyniósł pustą paczkę w której miał być iphone 7 na szczęście złapałem kuriera spisałem protokół szkody zadzwoniłem do apple poprosili mnie tylko o zdjęcie pustego pudełka i dwa dni później utworzyli mi nowe zamówienie dodatkowo podałem numer seryjny skradzionego iPhone na podstawie faktury i poprosiłem o dodanie urządzenia do czarnej listy.....tępić złodziei ;D
Swoją drogą ciekawe czemu trzymają się tego ups- jak przesyłki były z. TNT.....

Użytkownik _Artek_ edytował ten post 20 września 2019 - 09:59

 Macbook Pro 15" Mid 2018  iPhone 16 Pro   AirPods MAX

#650 bartoszsp1

bartoszsp1
  • 51 postów

Napisano 20 września 2019 - 09:59

to jak przejde z 7 na 11 pro to bede czuł się jakbym trzymał lewarek w ręce jezeli taki ciezki

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych