Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Nike+iPod

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Pearl_Harbor

Pearl_Harbor
  • 4 postów

Napisano 24 lutego 2008 - 20:45

Witam, Kupiłem już sobie na nowy sezon biegowy buty... Nike Air Zoom Vomero+ 2 oraz sensor i odbiornik: Nike+iPod Sensor RCVR Kit planuje dokupić jeszcze odpowiednią opaskę, jednak mam pytanie dla kogoś kto jest dobrze poinformowany w temacie, iPody nano której generacji działają w tym zestawie tylko 3 czy też 2 ? ponieważ planuje zakup iPod nano 4 gb II gen, czy jednak kupic 4 gb III gen ? Jestem laik w tej dziedzinie więc liczę na pomoc;-)

#2 tomasz

tomasz

• 10 988 postów

Napisano 24 lutego 2008 - 20:50

Każdy nano będzie działać.

#3 Max915

Max915
  • 121 postów

Napisano 24 lutego 2008 - 21:50

jeżeli chcesz to temat jest bardzo dobrze rozwinięty: MyApple.pl - Wyniki wyszukiwania
wybierz temat i masz odpowiedzi na nurtujące pytania

#4 Maciej

Maciej
  • 696 postów
  • SkądPoznań

Napisano 24 lutego 2008 - 21:55

Jak pisal code, kazdy nano bedzie dzialac ale nie wiem do konca jak to jest z opaska (przynajmniej opaska Nike). Wiem, ze byly dwie wersje dla nano I i II generacji (najpierw bez okienka - taka mam, a pozniej z okienkiem na wyswietlacz). Nano III generacji ma inne wymiary obudowy jak i wyswietlacza, wiec pewnie jest do niego inna opaska.

#5 Falcon

Falcon
  • 639 postów
  • SkądKraków

Napisano 24 lutego 2008 - 22:42

Nie wiem czy Nike ma tego typu opaske dla IIIG, natomiast Apple jak najbardziej ;) Stosowny armband jest dostepny.

#6 Maciej

Maciej
  • 696 postów
  • SkądPoznań

Napisano 24 lutego 2008 - 22:43

Sprawdzilem przed chwila i jest specjalna opaska Nike+ dla nano IIIg - bardzo fajnie wyglada i przede wszystkim widac co sie dzieje na ekranie ;)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych