Gdy stosuje inne słuchawki niż od apple mam problem z jackiem. Jesli używam najtańszych to albo w ogóle ich nie łapie albo raz działają, raz nie. Największy problem mam z headsetami od HyperX które stosuje do grania. Testuje już trzecia pare i z każda jest tak samo... Mianowicie gdy słuchawki są podłączone wystarczy ze tylko ruszę złączem sama uruchamia się muzyka, podczas youtuba, ruszę i filmik albo się zatrzyma albo przeskoczy na następny. Ogólnie muzykę już usunąłem bo sama się włączała podczas gry.... Jest to bardzo uciążliwe, ktoś się z tym spotkał? I jak to naprawić? Obecnie mam HyperX cloud Alpha

IPad Pro I gen, problem z mini jack
Started by
pieczyk111
, 23 Aug 2019 09:20
1 reply to this topic
Posted 23 August 2019 - 09:20
Posted 26 August 2019 - 23:51
Okazuje się ze padł min jack. Podłączyłem te same słuchawki pod adapter lightning-jack który dostałem do iphona 7 i problem znikł. Nie będę inwestował w wymianę mini jack bo za rok, maks dwa wezmę nowy iPad Pro, tylko postanowiłem kupić adapter przejściówka lightning-lightning-jack. Wiem ze dużo osób narzeka na te zwykle adaptery za 20/40 zł, po pierwsze szybko się uszkadzają a po drugie maja słabe ładowanie. Czy możecie polecić coś naprawdę dobrego za większa cenę? Coś co będzie miało przepływ dużego prądu i w miarę solidne wykonanie by podziałało mi conajmniej rok czy dwa? A jeszcze lepiej jak by trafiło się coś lightning-lightning-jack-jack bym mógł podłączyć ma osobnym kablu i słuchawki i mikrofon.
Edited by pieczyk111, 26 August 2019 - 23:52.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users