Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

mail nie działa

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 dredziarz

dredziarz
  • 869 postów
  • SkądKatowice, PL

Napisano 24 lutego 2008 - 19:20

Jestem w Irlandii od dwóch dni i nie mogę wysłać ani jednego maila. Nie wiem co się dzieje. Zresetowaliśmy modem, wyłączałem maila i nadal nie da się nic wysłać. Problem niby z serwerem jest. Ale na każdym z 7 maili ten sam problem poza tym ze stronki mogę spokojnie maila wysłać. Jakiś pomysł? Może to wina tego nowego update'a do maila? Need help pozdro

#2 racuchy

racuchy
  • 673 postów

Napisano 24 lutego 2008 - 20:39

Jeżeli przez web-interface Ci wysyła to kwestią są ustawienia programu. Ja obstawiam SMTP. Najlepiej zadzwoń na helpdesk providera i spytaj czy nie maja adresu serwera smtp ktorego moglbys uzyc w zastepstwie. Moze być coś z autentykacja twojego domyslnego. Mam nadzieję, że nic nie pokręciłem. Kiedys pracowalem wlasnie na takim helpdesku (kanadyjskim), ale kiepsko z pamiecia u mnie ;) Pozdr

#3 Jakub Nowaczyk

Jakub Nowaczyk

JSNspec

• 1 376 postów
  • SkądPoznań, PL

Napisano 24 lutego 2008 - 20:42

A czytałeś to: Mac OS X 10.5: Konfigurowanie programu Mail i rozwiązywanie problemw ???

#4 chrzanekk

chrzanekk
  • 167 postów
  • SkądPuławy

Napisano 25 lutego 2008 - 18:07

A czytałeś to: Mac OS X 10.5: Konfigurowanie programu Mail i rozwiązywanie problemw ???

nie badz taki cwany. jest lista pytan i odpowiedzi z linkami do stron na ktorych niema dokumentow i nic takze ten link jest bezuzyteczny.

BTW. Mam podobny problem tylko ze zalacznikami :/ nie moge wysylac maila z zalacznikiem, dodaje go, wysyla i gdy juz pasek stanu dochodzi do konca to wywala ze niemoge uzyc tego serwera (smtp.gmail.com) !!!! O co chodzi?

#5 Jakub Nowaczyk

Jakub Nowaczyk

JSNspec

• 1 376 postów
  • SkądPoznań, PL

Napisano 25 lutego 2008 - 18:59

Już raz pisałem o tym... Wystarczyłoby przeszukać forum.
http://www.myapple.p...iem-poczty.html

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych