Jestem w Irlandii od dwóch dni i nie mogę wysłać ani jednego maila. Nie wiem co się dzieje. Zresetowaliśmy modem, wyłączałem maila i nadal nie da się nic wysłać. Problem niby z serwerem jest. Ale na każdym z 7 maili ten sam problem poza tym ze stronki mogę spokojnie maila wysłać. Jakiś pomysł? Może to wina tego nowego update'a do maila?
Need help
pozdro

mail nie działa
Started by
dredziarz
, 24 Feb 2008 19:20
4 replies to this topic
Posted 24 February 2008 - 19:20
Posted 24 February 2008 - 20:39
Jeżeli przez web-interface Ci wysyła to kwestią są ustawienia programu.
Ja obstawiam SMTP. Najlepiej zadzwoń na helpdesk providera i spytaj czy nie maja adresu serwera smtp ktorego moglbys uzyc w zastepstwie. Moze być coś z autentykacja twojego domyslnego.
Mam nadzieję, że nic nie pokręciłem. Kiedys pracowalem wlasnie na takim helpdesku (kanadyjskim), ale kiepsko z pamiecia u mnie
Pozdr

Posted 24 February 2008 - 20:42
A czytałeś to: Mac OS X 10.5: Konfigurowanie programu Mail i rozwiązywanie problemw ???
Posted 25 February 2008 - 18:07
A czytałeś to: Mac OS X 10.5: Konfigurowanie programu Mail i rozwiązywanie problemw ???
nie badz taki cwany. jest lista pytan i odpowiedzi z linkami do stron na ktorych niema dokumentow i nic takze ten link jest bezuzyteczny.
BTW. Mam podobny problem tylko ze zalacznikami :/ nie moge wysylac maila z zalacznikiem, dodaje go, wysyla i gdy juz pasek stanu dochodzi do konca to wywala ze niemoge uzyc tego serwera (smtp.gmail.com) !!!! O co chodzi?
Posted 25 February 2008 - 18:59
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users