Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

- - - - -

Zakupione dzwonki nie działają Iphone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Gość_przelon_*

Gość_przelon_*

Napisano 19 marca 2019 - 19:25

Kolejny problem, może ktoś miał podobnie. Zakupiony dzwonek mimo wyboru jako dzwonek sms lub dzwonek przychodzących połączeń nie działa. Mianowicie po ustawieniu tego dzwonka i odebraniu wiadomości dźwięk jaki przychodzi to dzwonek domyślny. Wylogowałem i wlogowałem się ponownie. Ściągnąłem na nowo. Resetowałem telefon. Jakieś pomysły?

#2 Regiss

Regiss
  • 2 975 postów
  • SkądRadom

Napisano 19 marca 2019 - 20:04

Tak abstrahując od problemu nie prościej zrobić dzwonek samemu w 2 minuty i wrzucić przez itunes? Ja tak robię od zawsze.

iPhone 15 Pro

#3 Gość_przelon_*

Gość_przelon_*

Napisano 19 marca 2019 - 20:29

Nie mam komputera. Poza tym wole zapłacić o ile wszystko by działałało prawidłowo. Da się ustawić każdy dzwonek „systemowy” natomiast dzwonki zakupione nie działają. Grają jak się je wybiera ale jak przychodzi wiadomość lub połączenie głosowe znów słychać dzwonek domyślny. Chora sprawa.
Dodam jeszcze jedną ciekawą rzecz. Jak znajduje się w aplikacji „wiadomości” to dostaje dwa powiadomienia jak ktoś do mnie napisze. Jedno z dzwonkiem który mam ustawiony( ten który został kupiony ) a drugi domyślny po chwili.. Chyba bez kontaktu ze wsparciem się nie obędzie.

#4 Gość_przelon_*

Gość_przelon_*

Napisano 20 marca 2019 - 22:00

Sprawa rozwiązana. Najprawdopodobniej coś poszło nie tak przy ostatniej aktualizacji. Wyzerowanie „wszystkie ustawienia” pomogło. Temat do zamknięcia

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych