Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Zniknęła ikona Ustawień

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 kubekj

kubekj
  • 4 postów

Napisano 22 lutego 2008 - 14:30

Czesc Zniknela mi ikona Ustawienia z pulpitu i teraz nie wiem jak ja odzyskac. ver 1.1.2. prosze o rade

#2 LoBo

LoBo
  • 3 695 postów

Napisano 22 lutego 2008 - 14:50

od tak sobie nie znikają ikony, napisz co robiłeś

#3 kubekj

kubekj
  • 4 postów

Napisano 22 lutego 2008 - 15:38

nic. ostatnio zaczelo brakowac miejsca wiec wywalilem jeden film oraz ze 2 aplikacje: BDS subsystem oraz mobile Enhancer. Nic ponadto. Nie mialem potrzeby wchodzenia do ustawien jakis czas wiec trudno mi okreslic kiedy zniknela ale dzis jak chcialem sie zalogowac do wirelessa odkrylem brak :-(

#4 adiviking

adiviking
  • 446 postów

Napisano 22 lutego 2008 - 16:31

BSD Subsystem nigdy nie powinno zostac usuniete. To najwazniejsza rzecz na Twoim iPhone. Proponuje restore, albo sprobuj przeinstalowac BSD. A tak naprawde mysle ze to powod Enhancera, przeinstaluj :)

#5 kubekj

kubekj
  • 4 postów

Napisano 24 lutego 2008 - 21:46

Czesto pada tutaj stwierdzenie: "restore". Czy jest jakis prosty sposob restorowania iPhone tak aby nie musiec wykonywac wszystkich jailbreakow, ibrickow i innych trickow zwiazanych z odblokowywaniem i dzialeniem w polskich sieciach.

#6 LoBo

LoBo
  • 3 695 postów

Napisano 24 lutego 2008 - 22:23

Czesto pada tutaj stwierdzenie: "restore".
Czy jest jakis prosty sposob restorowania iPhone tak aby nie musiec wykonywac wszystkich jailbreakow, ibrickow i innych trickow zwiazanych z odblokowywaniem i dzialeniem w polskich sieciach.

jest reset ustawień w iPhonie ale to nie daje czasami 100% efektu dlatego w pewnych momentach piszemy krotko, restore i odblokowanie

#7 M4v3R

M4v3R
  • 2 043 postów
  • Skąd/usr/pl/Konin

Napisano 24 lutego 2008 - 22:36

Po pierwsze - najczęściej wszystko da się naprawić bez restore'a, zakładając jednak że się dobrze na tym wszystkim znasz. Jeśli nie - próby pomocy z naszej strony zajęłyby dużo więcej czasu niż rzeczony restore. Po drugie - mając ZiPhone, restore, aktywacja i unlock to kwestia... 10 minut ? A maksymalnie 15.

#8 GlamBoy

GlamBoy
  • 40 postów

Napisano 26 lutego 2008 - 23:57

Witam a propo znikania mi tez zniknąl tylko licznik kontaktow ten taki na dole moze wiece co sie stalo niby nie jest to nic strasznego ale denerwuje mnie ze cos jest nie tak i ja nie wiem z jakiej przyczyny ??

#9 kobus

kobus
  • 787 postów
  • SkądKoźmin Wlkp.

Napisano 29 kwietnia 2010 - 18:03

ludzie mi nagle zniknela ikonka USTAWIENIA z docka! co mam zrobic?

#10 majkool

majkool
  • 4 385 postów
  • SkądPolice

Napisano 29 kwietnia 2010 - 18:22

[3G - 3.1.2] Nie ma ikon

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych