Witam serdecznie. Postanowiłem założyć wątek ponieważ brak mi już sił. Przeglądałem wszystkie wpisy jakie tylko znalazłem u was i na innych stronach, support aple itd. Problem jest następujący. Nie mogę zgrać zdjęć ani filmów na dysk na żadnym komputerze i stacjonarnym i laptopach z Windowsem 7 a tylko takowe systemy posiadam. Na każdym wyskakuje po chwili pobierania "Urzązenie nieosiągalne" Lub czasami "Bład CRC". Krew mnie zalewa.
Kupiłem dysk w icloud , pomyślałem zgram wszystko z chmury... a tam można pojedyńczo pobierać. 2800 ponad plików, raczej udręka. Zaznaczyłem w icloud żeby zgrywało do folderu na komputerze. Część zgrywa a część nie, telefon z włączonym wifi i naładowany full. Chaos jest w tym co sobie sam zgrywa.
Nie mogę znaleźć żadnego rozwiązania dotyczącego zrzucania zdjęć na laptopa lub komputer stacjonarny poprzez kopiuj / wklej. Czy ktoś jest w stanie mi pomóc ?.
Zgrywam przez oryginalny kabel iphone, próbowałem na kilku laptopach i komputerze stacjonarnym, we wszystkich portach usb 2.0 i 3.0 - zawsze te same błędy po chwili zgrywania. Czy to celowe, aby tylko napędzić sprzedaż macbooków ?
Nie stać mnie na maka, chyba że donalda. To tak.
Proszę o pomoc i z góry dziękuję.
Osobie która pomoże mi rozwiązać problem już szykuję paczkę z podziękowaniem, a kurier czeka w gotowości :-(