Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

problem po iBrickr

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 PiTT

PiTT
  • 12 postów
  • SkądW-wa

Napisano 21 lutego 2008 - 23:51

Witam Kupiłem dzisiaj iphona i oczywiście zacząłem coś kombinować :( mam z wersją 1.1.3 w celu wgrania pliku z kontaktami GGdo iphona zainstalowałem program ibrickr - zaczął coś aktualizować po czym zaczął się bootować... i tak cały czas :( nie mogę powrócić do normalnego ekranu trochę się załamałem, kilka godzin i już zepsułem :x z góry dzięki za pomoc pozdr. *update udało mi się przywrócić do ustawień fabrycznych itunesem, potem sciągnąłem simlocka ZIPhonem 2.4 i wszystko ok. tylko oczywiście nie ma PL i jest problem z doinstalowaniem czegokolwiek caly czas pisze "error package download failed"

#2 LoBo

LoBo
  • 3 695 postów

Napisano 22 lutego 2008 - 07:16

poczytaj : http://www.myapple.p...oad-failed.html

jak nie dasz rady to zrób restore i raz jeszcze ziphone i wszytsko powinno być ok

p.s. zainstaluj Community Sources

#3 PiTT

PiTT
  • 12 postów
  • SkądW-wa

Napisano 22 lutego 2008 - 10:02

ufff... udało się wrócić z wszystkim do normy to dzięki forum :P przywróciłem do ustawień fabrycznych przez itunes -> oczywiście pojawił się simlock -> przy pomocy programu usunąłem -> poinstalowałem z instalera wszystkie dodatki -> jest OK dzięki bo miałem już lekki stres a tak na marginesie, czego najlepiej używać aby edytować pliki w iphonie? chodzi mi konkretnie o wgranie listy kontaktów GG pozdr.

#4 przemekspider

przemekspider
  • 1 793 postów
  • SkądSosnowiec/Kraków

Napisano 22 lutego 2008 - 10:05

Tutaj znajdziesz wątek z całą dyskusją na ten temat:

http://www.myapple.p...e-apollopl.html

#5 PiTT

PiTT
  • 12 postów
  • SkądW-wa

Napisano 22 lutego 2008 - 10:49

dzięki, ale już wyszła nowa wersja z możliwością importu kontaktów ;)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych