Witam wszystkich,
mam nadzieje ze nie potraktujecie mojego posta jako spamu, nie jestem w zaden sposob zwiazany z Pomoto.com - wspolprowadze bloga AppleSoftware.pl - opisalismy tylko usluge Pomoto i otrzymalismy 6cio miesieczna subskrypcje do rozlosowania w konkursie.
Ale do rzeczy, Pomoto to bardzo fajna usluga - pozwala dzieki kilku kliknieciom umiescic album z iPhoto na serwerach Pomoto. Co ciekawe, nie ma limitu transferu ani miejsca. Usluga kosztuje $3 miesiecznie lub $30 rocznie, pierwszy miesiac jest darmowy - taki okres testowy.
Razem z usluga otrzymujemy dosc prosta aplikacje ktora posredniczy pomiedzy nami a serwerem, we wrzucaniu zdjec - nie potrzeba zadnego ftp.
Pomoto po krotce opisalismy tutaj: AppleSoftware.pl - Pomoto - Your iPhotos online
Natomiast tutaj znajduja sie informacje odnosnie konkursu, do wygrania 6cio miesieczna subskrypcja wartosci $18: AppleSoftware.pl - Pomoto: Konkurs - do wygrania 6 miesiÄcy gratis!!!
pozdrawiam i zapraszam na bloga, staramy sie umieszczac jak najwiecej recenzji oprogramowania, oraz konkursow tak jak ten (kolejne juz w przyszlym tygodniu, jak tylko skonczy sie ten).
pozdrawiam
piotrek

Pomoto.com alternatywa dla dotmac. Konkurs!!!
Started by
dusker
, 21 Feb 2008 22:56
No replies to this topic
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users