Poruszyłem ten wątek w innym poście, ale ten problem zasługuje na oddzielny temat. Wczoraj chciałem wgrać system na nowo z prgramu itunes ponieważ mam problem z uciekającą baterią.
Przy rozpakowywaniu oprogramowania po pobraniu, itunes się zawiesza. Pasek postępu dochodzi do końca i itunes całkowicie sie zatrzymuje na procesie "przygotowuję iphone'a do odtworzenia..." lub na procesie "trwa przygotowywanie iphone'a do odtworzenia" , wyłączyć można tylko przez menadżer zadań "zakończ zadanie". Powtórzyłem proces kilka razy i za każdym razem to samo. Natomiast mocno zszokowało mnie to, że na dysku komputera, na którym miałem wolnych z 70 gb zostało tylko 3 gb!? Aktualnie nie mogę nawet przejść przez etap rozpakowania plików bo brakuje mi miejsca na kompie
Co mogę z tym zrobić, czy pozostaje jedynie format kompa czy mogę po prostu wykasować pliki, które zostały gdzieś rozpakowane na moim kompie? Sęk w tym że nigdzie ich nie mogę znaleźć. Oczywiście odinstalowałem i instalowałem itunse'a na nowo. Nic nie pomaga, Pomocy.
Edited by Jarek Owczarenko, 05 December 2018 - 09:28.