Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPhone i polączenie oczekujące.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 Mutii

Mutii
  • 242 postów
  • SkądCzechowice-Dziedzice

Napisano 21 lutego 2008 - 07:20

Witam Szukalem na forum ale nic o połączeniach oczekujacych nie znalazłem... tak więc czy w Iphonie znajdę opcje "połączenie oczekujące" bo nie ukrywam czasami korzystam z tego i chciałbym wiedzieć czy w iphonie jest taka możliwość. A i czy jest moze tele konferencja ... chyba tak to sie nazywa. dziekuje za odpowiedz.

#2 piotrek_l

piotrek_l
  • 183 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 21 lutego 2008 - 07:47

jest, sam tego uzywam, ale jest to uzaleznione od operatora, tzn musisz miec wlaczana ta funkcje w swojej sieci. w iphone: ustawienia->telefon-> i tu masz opcje dot przekazywania polaczen oraz do polaczen oczekujacych ipt

#3 Mutii

Mutii
  • 242 postów

Napisano 21 lutego 2008 - 08:00

dzięki za odpowiedz. pozdr :)

#4 piotrek_l

piotrek_l
  • 183 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 21 lutego 2008 - 08:01

jak pomoglem, kliknij w autorytet :) pozdrawiam

#5 LoBo

LoBo
  • 3 695 postów

Napisano 21 lutego 2008 - 09:13

a może kolega przed rozpoczęciem tematu zorientuje się gdzie on powinien być!!

przenoszę do iPhone Pomoc

#6 Mutii

Mutii
  • 242 postów

Napisano 21 lutego 2008 - 14:07

Przepraszam. Wydawało mi sie że temat "Pomoc "jest związany bezpośrednio z problemami technicznymi jak: coś nie działa, zepsuło sie, i dla tego założyłem temat na głównym.

#7 gregi1

gregi1
  • 352 postów

Napisano 14 czerwca 2009 - 22:04

Czy Orange obsluguje polaczenia oczekujace i aby to dzialalo wystarczy przestawic na jeden w ustawieniach iP ta funkcję?

#8 alladyn21

alladyn21
  • 1 207 postów

Napisano 15 czerwca 2009 - 10:01

nie aby to działało musisz to odpalic na stronie orange i dopiero w ip jednka nie działa to w ofertach na karte tylko i wyłącznie w abonamęcie tak samo jak i połączenia konferencyjne które bezpośrednią wiążą sie z oczekującymi ;/ co mnie strasznie irytuje bo połączen konferencyjnych używał bym dość często ale widać operator nie chce zarobić

#9 Lita

Lita
  • 651 postów

Napisano 15 czerwca 2009 - 10:14

rany, ale ciężko jest zrozumieć sens postu bez znaków interpunkcyjnych... Na prawdę istotne jest gdzie znajduje się kropka a gdzie przecinek i gdzie kończy się zdanie...

gregi1 musisz ustawić połączenia oczekujące na orange.pl i wtedy będzie hulać. U mnie połączenia oczekujące działają jak trzeba. Możesz też zadzwonić do BOA i zlecić włączenie usługi.

#10 alladyn21

alladyn21
  • 1 207 postów

Napisano 16 czerwca 2009 - 03:39

nie nabijaj postów z łaski swojej po co piszesz to samo co ja napisalem post wyżej?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych