Witam
Szukalem na forum ale nic o połączeniach oczekujacych nie znalazłem...
tak więc czy w Iphonie znajdę opcje "połączenie oczekujące" bo nie ukrywam czasami korzystam z tego i chciałbym wiedzieć czy w iphonie jest taka możliwość.
A i czy jest moze tele konferencja ... chyba tak to sie nazywa.
dziekuje za odpowiedz.

iPhone i polączenie oczekujące.
Rozpoczęty przez
Mutii
, 21 lut 2008 07:20
9 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 21 lutego 2008 - 07:20
Napisano 21 lutego 2008 - 07:47
jest, sam tego uzywam, ale jest to uzaleznione od operatora, tzn musisz miec wlaczana ta funkcje w swojej sieci.
w iphone: ustawienia->telefon-> i tu masz opcje dot przekazywania polaczen oraz do polaczen oczekujacych ipt
Napisano 21 lutego 2008 - 08:00
dzięki za odpowiedz.
pozdr

Napisano 21 lutego 2008 - 08:01
jak pomoglem, kliknij w autorytet
pozdrawiam

Napisano 21 lutego 2008 - 09:13
a może kolega przed rozpoczęciem tematu zorientuje się gdzie on powinien być!!
przenoszę do iPhone Pomoc
przenoszę do iPhone Pomoc
Napisano 21 lutego 2008 - 14:07
Przepraszam. Wydawało mi sie że temat "Pomoc "jest związany bezpośrednio z problemami technicznymi jak: coś nie działa, zepsuło sie, i dla tego założyłem temat na głównym.
Napisano 14 czerwca 2009 - 22:04
Czy Orange obsluguje polaczenia oczekujace i aby to dzialalo wystarczy przestawic na jeden w ustawieniach iP ta funkcję?
Napisano 15 czerwca 2009 - 10:01
nie aby to działało musisz to odpalic na stronie orange i dopiero w ip jednka nie działa to w ofertach na karte tylko i wyłącznie w abonamęcie tak samo jak i połączenia konferencyjne które bezpośrednią wiążą sie z oczekującymi ;/ co mnie strasznie irytuje bo połączen konferencyjnych używał bym dość często ale widać operator nie chce zarobić
Napisano 15 czerwca 2009 - 10:14
rany, ale ciężko jest zrozumieć sens postu bez znaków interpunkcyjnych... Na prawdę istotne jest gdzie znajduje się kropka a gdzie przecinek i gdzie kończy się zdanie...
gregi1 musisz ustawić połączenia oczekujące na orange.pl i wtedy będzie hulać. U mnie połączenia oczekujące działają jak trzeba. Możesz też zadzwonić do BOA i zlecić włączenie usługi.
gregi1 musisz ustawić połączenia oczekujące na orange.pl i wtedy będzie hulać. U mnie połączenia oczekujące działają jak trzeba. Możesz też zadzwonić do BOA i zlecić włączenie usługi.
Napisano 16 czerwca 2009 - 03:39
nie nabijaj postów z łaski swojej po co piszesz to samo co ja napisalem post wyżej?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych