Witam was po długim czasie nieużytkowania forum ![]()
Mam taki oto problem ze starym iPhonem 4, którego próbuję właśnie reaktywować. Po koleji... Telefon miał uszkodzony ekran (pęknięta szybka), przez co postanowiłem go wymienić. Po wymianie i próbie uruchomienia pojawiało się samo jabłuszko i na tym koniec. Postanowiłem podpiąc go pod iTunes i wprowadzić w tryb DFU (ok. 10 sek. Home + Power Button, potem Home do pojawienia się kabelka). Program rzecz jasna wykrył telefon, ściągnął najnowszego softa, po czym zainstalował. Niestety po restarcie pojawiło się znów jabłuszko, wyskoczyło powiadomienie o tym czy się zgadzam na dostęp komputera do informaji na telefonie, kliknąłem dalej, a kolejno pojawiła się informacja "Aby zezwolić na dostęp, odpowiedz na iPhone". Wszystko w porządku, tylko w jaki sposób to zrobić skoro na iPhonie zamiast paska do odblokowania pojawia się dalej jabłko. Bardzo proszę was o pomoc, bo już nie mam siły z tym telefonem.
EDIT: Po kolejnym odwtorzeniu coś załapało, natomiast teraz po uruchomieniu się systemu pojawia się ekran informujący o o tym, że trzeba wystudzić iPhone przed użyciem. Wszystko ok, tylko telefon ma temperaturę pokojową, tak jak normalnie. Ktoś pomoże...?
Edited by fischu, 29 August 2018 - 18:28.