Witam was po długim czasie nieużytkowania forum
Mam taki oto problem ze starym iPhonem 4, którego próbuję właśnie reaktywować. Po koleji... Telefon miał uszkodzony ekran (pęknięta szybka), przez co postanowiłem go wymienić. Po wymianie i próbie uruchomienia pojawiało się samo jabłuszko i na tym koniec. Postanowiłem podpiąc go pod iTunes i wprowadzić w tryb DFU (ok. 10 sek. Home + Power Button, potem Home do pojawienia się kabelka). Program rzecz jasna wykrył telefon, ściągnął najnowszego softa, po czym zainstalował. Niestety po restarcie pojawiło się znów jabłuszko, wyskoczyło powiadomienie o tym czy się zgadzam na dostęp komputera do informaji na telefonie, kliknąłem dalej, a kolejno pojawiła się informacja "Aby zezwolić na dostęp, odpowiedz na iPhone". Wszystko w porządku, tylko w jaki sposób to zrobić skoro na iPhonie zamiast paska do odblokowania pojawia się dalej jabłko. Bardzo proszę was o pomoc, bo już nie mam siły z tym telefonem.
EDIT: Po kolejnym odwtorzeniu coś załapało, natomiast teraz po uruchomieniu się systemu pojawia się ekran informujący o o tym, że trzeba wystudzić iPhone przed użyciem. Wszystko ok, tylko telefon ma temperaturę pokojową, tak jak normalnie. Ktoś pomoże...?
Użytkownik fischu edytował ten post 29 sierpnia 2018 - 18:28