Na cały dzień użytkowania bez telefonu wyłącznie po LTE? Wątpię. Chyba że przez "cały dzień" nie będziesz nic ciekawego na nim robił. Skoro zakładamy że nie ma w pobliżu telefonu to korzystamy z wiadomości czy telefonu a to na pewno zje baterię znaczne szybciej.
Jadąc do pracy i wracając z niej słucham muzyki w samochodzie. W pracy kilka telefonu czasem krótszych czasem dłuższych. Nie wyobrażam sobie żeby zegarek na samym LTE miał to udźwignąć. Może się mylę.
BTW ostatnio wspominałem że miałem problem z głośnikiem. Dzisiaj za to na ekranie wciąż mam 100% baterii co oczywiście nie jest prawdą. Szkoda że codziennie jakiś większy bądź mniejszy bug.
Nie doprecyzowałem. Chodziło mi o to, że baterii w zegarku wystarczy na dzień użytkowania nawet jak telefon jest obok. Wiadomo, czasami idziemy w miejsca, gdzie tracimy zasięg WiFi i nie mamy telefonu obok, więc zegarek przełączy się na LTE z automatu. Ja takich sytuacji mam sporo, więc pod tym kątem patrze.
A jak wygląda kwestia Spotify w zegarku ? Wiem, że jest aplikacja dostępna na AW, można słuchać muzyki za pośrednictwem tylko zegarka ? W sensie takim, że nie mamy telefonu obok i WiFi.