Właśnie o tym mówię. Bałbym się zarzucać 40kg hantle na ławce skośnej,czy skakać do basenu z chlorem.
bzdura, od ponad roku noszę go za każdym razie na siłownie, nigdy nawet nie miałem okazji go uszkodzić podczas ćwiczeń
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 13 września 2018 - 15:15
Właśnie o tym mówię. Bałbym się zarzucać 40kg hantle na ławce skośnej,czy skakać do basenu z chlorem.
bzdura, od ponad roku noszę go za każdym razie na siłownie, nigdy nawet nie miałem okazji go uszkodzić podczas ćwiczeń
Napisano 13 września 2018 - 15:20
IP XS Max | MacBook Pro 2020 | Ipad Air2 | AW 4 SS
Napisano 13 września 2018 - 15:49
Napisano 13 września 2018 - 16:30
iPhone 11 Pro Max | Macbook Air 13
Napisano 13 września 2018 - 17:01
W X-Kom.pl można już preorderować Powinni mieć w magazynach szybciej. A Wy jaką wersje bierzecie? Polecacie? Ja biorę Nike+ 44mm
MacBook Pro 14,2" (2021) (M1 Pro 10 cores CPU 16 cores GPU) AirPods Max iPhone 14 Pro Max 512 GB Deep Purple
Apple Watch S7 45mm iPad Air 4 256 GB Apple AirPods Pro Apple TV 4K Magic Mouse White
Napisano 13 września 2018 - 17:34
W X-Kom.pl można już preorderować Powinni mieć w magazynach szybciej. A Wy jaką wersje bierzecie? Polecacie? Ja biorę Nike+ 44mm
Napisano 13 września 2018 - 17:37
Napisano 13 września 2018 - 18:03
Wiadomo odnośnie PLAY czy wprowadzi eSim?
Napisano 13 września 2018 - 18:04
Przecież i tak zawsze macie Iphony przy sobie , więc to esim to raczej zbędny bajer
Z drugiej strony idziesz na basen lub pobiegać i masz telefon w zegarku zawsze przy sobie.. Jednak fajna sprawa Czy warta dopłacenia 25%? to już raczej indywidualna kwestia
Ja będe brał albo golda albo silver. Z drugiej strony złoty bardziej dla dziewczyny i będzie pasował do mniejszej ilośći pasków.
Użytkownik wiesiek3d edytował ten post 13 września 2018 - 18:07
IP 14 Pro Max/ AW Ultra
MB Pro 14/ IMAC 24/ IPAD PRO M1
Napisano 13 września 2018 - 18:08
Gdzie dokładniej? Bo ja nie widzę opcji preorderu.W X-Kom.pl można już preorderować Powinni mieć w magazynach szybciej. A Wy jaką wersje bierzecie? Polecacie? Ja biorę Nike+ 44mm
Napisano 13 września 2018 - 18:22
Z drugiej strony idziesz na basen lub pobiegać i masz telefon w zegarku zawsze przy sobie.. Jednak fajna sprawa Czy warta dopłacenia 25%? to już raczej indywidualna kwestia
Dokładnie wszystko zależy od indywidualnych preferencji.
Jak dla mnie to esim to rewelacyjna sprawa. Basen, morze i inne ekstremalne miejsca, w których telefonu nie ma się pod ręką opcja jak znalazł. Szkoda, że tylko Orange tą opcje wprowadza.
Użytkownik effe edytował ten post 13 września 2018 - 18:22
iPhone 12 mini
Napisano 13 września 2018 - 18:42
ja tez uważam, że eSIM jest super i troszkę mi żal, że go nie mam, ale raczej mojego nie wymienię na AW 4. Dopiero go kupiłam, a w sumie jakoś tam sobie radzę... ale gdybym miała teraz kupować to tylko AW4 z eSIM
MacBook 12" (2016), iPhone 7, Apple Watch 3, Apple TV 4K
Napisano 13 września 2018 - 19:54
Wiadomo odnośnie PLAY czy wprowadzi eSim?
Napisano 14 września 2018 - 07:25
Powiem wam, że byłęm wczoraj w Ispocie oglądać aluminiowe S3, i moim zdaniem wyglądają bardzo tanio jak zabaweczki dla małych dzieci. Są też bardzo lekkie, co dla mnie jednak jest wadą. Moim skromnym zdaniem aluminium zabiera cały urok temu zegarkowi Ale to pewnie dlatego bo wcześniej miałem długo SS.
Jestem na 99% przekonany,że będe jednak celował w wersje Stainless Steel, uwierzcie mi to niebo a ziemia..
Orientuje się ktoś czy w niemieckim apple store będę mógł je kupić z wysyłką do PL ?
Użytkownik wiesiek3d edytował ten post 14 września 2018 - 07:35
IP 14 Pro Max/ AW Ultra
Napisano 14 września 2018 - 07:42
Jestem na 99% przekonany,że będe jednak celował w wersje Stainless Steel, uwierzcie mi to niebo a ziemia..
Orientuje się ktoś czy w niemieckim apple store będę mógł je kupić z wysyłką do PL ?
Czy nie czytacie wątku w którym zadajecie pytania ?
Wczoraj o 15:14 odpowiadałem na dokładnie takie pytanie...
Pozdrawiam
Napisano 14 września 2018 - 08:43
Wszystko fajnie pięknie AW 4 a serii 3 nie idzie teraz już sprzedać w używce bo każdy napalił się na nowy zegarek gdzie większość funkcji będzie niedostępne.
Iphone 16 pro max , AW ultra 49mm
Napisano 14 września 2018 - 08:47
Powiem wam, że byłęm wczoraj w Ispocie oglądać aluminiowe S3, i moim zdaniem wyglądają bardzo tanio jak zabaweczki dla małych dzieci. Są też bardzo lekkie, co dla mnie jednak jest wadą. Moim skromnym zdaniem aluminium zabiera cały urok temu zegarkowi Ale to pewnie dlatego bo wcześniej miałem długo SS.
Hej, ja też nie wyobrażam sobie aluminiowego nie chcę się martwić rysami itd, wolę dopłacić więcej niż kombinować ze szkiełkami, foliami etc Właśnie zrobiłem preordera w niemieckim apple store, nie da się do PL. Natomiast znalazłem tu na forum wątek jak to obejść https://www.mailboxde.com
Napisano 14 września 2018 - 08:51
Wszystko fajnie pięknie AW 4 a serii 3 nie idzie teraz już sprzedać w używce bo każdy napalił się na nowy zegarek gdzie większość funkcji będzie niedostępne.
MacBook 12" (2016), iPhone 7, Apple Watch 3, Apple TV 4K
Napisano 14 września 2018 - 08:56
Hej, ja też nie wyobrażam sobie aluminiowego nie chcę się martwić rysami itd, wolę dopłacić więcej niż kombinować ze szkiełkami, foliami etc Właśnie zrobiłem preordera w niemieckim apple store, nie da się do PL. Natomiast znalazłem tu na forum wątek jak to obejść https://www.mailboxde.com
Dzieki, i w przeliczeniu na PL ile Ci wyszło ? Model 44?
Ja tylko widze modele GPS + Celluar w wersji SS, same GPS tylko aluminium, w takim wypadku to bez sensu, bo jak do PL wejdzie esim to i tak nie będzie to działać.
Dostajemy okrojoną wersję a musimy płacić tyle co pozostali, albo i więcej no i dodatkowo okroili nas z wersji SS i Hermes.. Porażka
Użytkownik wiesiek3d edytował ten post 14 września 2018 - 08:58
IP 14 Pro Max/ AW Ultra
Napisano 14 września 2018 - 09:06
Czy ja wiem czy tak potanieje? Jakoś S3 w sklepach tanieć zbytnio nie chce...
iP Xs; rMBP 2015 13', AW5 44 LTE
Napisano 14 września 2018 - 09:29
Dzieki, i w przeliczeniu na PL ile Ci wyszło ? Model 44?
Ja tylko widze modele GPS + Celluar w wersji SS, same GPS tylko aluminium, w takim wypadku to bez sensu, bo jak do PL wejdzie esim to i tak nie będzie to działać.
Dostajemy okrojoną wersję a musimy płacić tyle co pozostali, albo i więcej no i dodatkowo okroili nas z wersji SS i Hermes.. Porażka
Wziąłem wersję GPS+Celluar, orange do końca roku ma mieć esim, więc się przyda obciązenie jest w momencie wysyłki, ale około 3250 zł
Napisano 14 września 2018 - 09:38
To jakaś dodatkowa wersja zegarka, czy ponad tysiak dopłaty do wersji bez lte?
iP Xs; rMBP 2015 13', AW5 44 LTE
Napisano 14 września 2018 - 09:47
To jakaś dodatkowa wersja zegarka, czy ponad tysiak dopłaty do wersji bez lte?
dopłacasz "tysiaka" za kopertę stalową+szkło szafirowe oraz lte.
Użytkownik thommat edytował ten post 14 września 2018 - 09:48
Napisano 14 września 2018 - 09:48
Na niemieckim Apple Store jest wersja z stali, w polskim tylko aluminimum. Myslicie, ze z polskiej dystrybucji tez bedzie mozna kupic ta wersje ?
Napisano 14 września 2018 - 09:52
Na niemieckim Apple Store jest wersja z stali, w polskim tylko aluminimum. Myslicie, ze z polskiej dystrybucji tez bedzie mozna kupic ta wersje ?
jak pojawi się u operatorów esim, czyli zgodnie z zapowiedzią Orange powinno być do końca tego roku
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych