Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

"Połączenie nie powiodło się" - nie można dzwonić proszę o pomoc.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 Dominnn23

Dominnn23
  • 66 postów

Napisano 19 lutego 2008 - 13:26

Witam od dziś nie mogę dzwonić do nikogo smsy wysylam normalnie i odbieram z wifi edge korzystam normalnie każdy do mnie może zadzwonić tylko ja do nikogo nie mogę za każdym razem kiedy próbuję pokazuje się komunikat "Połączenie nie powiodło się" Oddzwoń - Anuluj i tak w kółko. Spotkał się już ktoś z tym wydaje mi się że to tak samo z siebie zaczęło się dziać no chyba że coś przez sen zmajstrowałem dziś w nocy w co nie chce mi się wieżyc.. wersja 4.6 1.1.2 działał normalnie odkąd wyszedł simlock na niego do dziś :(

#2 M4v3R

M4v3R
  • 2 043 postów
  • Skąd/usr/pl/Konin

Napisano 19 lutego 2008 - 14:33

Prawdopodobnie masz ten sam problem: http://www.myapple.p...ge-dzwonic.html
Jeśli tak to to już 5 razy było na forum. Szukaj zanim założysz temat.

#3 sonicgt

sonicgt
  • 1 321 postów

Napisano 19 lutego 2008 - 14:44

USTAWIENIA -> TELEFON -> WYSYŁAJ CALLER ID (OFF/ON)

#4 Bero

Bero

BigBrother

• 116 postów

Napisano 19 lutego 2008 - 14:54

hmm... ja mogę dzwonić niezależnie czy mam "CALLER ID" ON czy OFF :)

#5 Dominnn23

Dominnn23
  • 66 postów

Napisano 19 lutego 2008 - 18:43

wielkie dzięki cały czas miałem wyłączone i co nagle trzeba było włączyć dziwne ale poskutkowało.. A co do szukania.. to zawsze pierwsze co robie to wpisujesz w szukaj.. tyle ze czasem nie znajduje..

#6 tomasonline

tomasonline
  • 223 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 20 lutego 2008 - 00:30

Wiem, że kontynuowanie tego wątku jest trochę bez sensu ale, to czy możesz dzwonić przy złym ustawieniu ręcznym CALLER ID zależy od sieci a nie od telefonu. Część sieci umożliwia ustawianie tej funkcji z poziomu słuchawki, część nie. Czasem są problemy w u danych producentów ja tak miałem z Samsungiem w Orange.

#7 bobbie

bobbie
  • 1 postów

Napisano 20 lutego 2008 - 22:59

a ja też miałem ten problem, bo mam iphona od 2 godzin... i co lepiej komuś napisać niech sobie dalej szuka, niż podać co ma zrobić - teraz jesteś asem... a jak zabawkę wziołeś w łapy to też wszystko było jasne - szkoda pisać.... Dzięki sonight! Tobie nie było ciężko napisać, co trzeba zrobić. Pozdrawiam.

---- Dodano 20-02-2008 o godzinie 23:00 ----
bo nie jesteś abonentem orangu

#8 Dominnn23

Dominnn23
  • 66 postów

Napisano 22 lutego 2008 - 16:20

:) mam jeszcze jedno pytanie odnośnie połączeń a mianowicie gdy ktoś do mnie dzwoni/wysyła smsa do polski z innego kraju (mam go wpisanego w kontaktach) to nie wyskakuje mi jego nazwa z kontaktu tylko jego nr tak samo nie mogę odpisać na ten nr na smsa bo jest po prostu spacja po +44 XXXXXXXXXX da sie to jakoś zmienić?

#9 adiviking

adiviking
  • 446 postów

Napisano 22 lutego 2008 - 16:32

Dodaj go do kontaktow razem z +44 :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych