znikające smsy
Posted 12 July 2018 - 10:34
może ktoś może mi coś poradzić.
Sprawa wyglada tak: rozładował mi się iphonie (jeśli to coś wnosi to 6s), podłączyłam do ładowania, włączył się i pojawiły się komunikaty (otrzymane maile, smsy, i inne wiadomości z aplikacji), po wpisaniu kodu odblokowującego telefon weszłam w imess. aby sprawdzić smsy i klops. Znikły. Nie ma w komunikatach i nie ma w aplikacji. Czy ktoś wie, czy jest możliwość jakoś je przywrócić? Nic nie dało wyłączenie i włączenie telefonu i samej aplikacji.
Posted 26 September 2018 - 09:20
Witam,
Dołączam się do tematu, u mnie zdażyło się to samo, w zasadzie każdy SMS otrzymany na wyłączonym iPhone6 nie trafia do iMessage.
Czy ktoś ma ten sam problem?
Posted 27 September 2018 - 10:51
Jesteście pewni, że te SMS-y rzeczywiście są aktualne? Czasami iPhone po restarcie pokazuje przedawnione powiadomienia. Wyłączcie iPhone'a i wyślijcie kilka SMS-ów z drugiego telefonu i wtedy się wyjaśni.
MacBook Pro (13-calowy, 2017 r.)
iPhone 14 Pro
Posted 27 September 2018 - 10:55
Posted 06 March 2019 - 23:27
Zabrałem się dzisiaj za nagranie wideo jak znikają, ale w wersji 12.1.4 chyba naprawili, bo nie wystąpiło mimo 3krotnej próby.
Rzeczywiście po wpisaniu pinu, z ikonki wiadomości znika czerwone kółko z numerem wiadomości, np. 1, ale za chwilę się pojawia i wyskakuje powiadomienie.
W przypadku o którym pisała marti_ras i który ja też potwierdzam, czerwone kółko z ilością nowych wiadomości znikało i już się nie pojawiło, wiadomości w środku też już nie było.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users