Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Problem z słuchawkami bezprzewodowymi

• Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 spnik13

spnik13
  • 8 posts

Posted 07 May 2018 - 15:25

Kupiłem słuchawki bezprzewodowe do mojego iphona,ale nie kupiłem oryginalnych tylko model i7s TWS.Gdy je podłączyłem przez bluetooth okazało się że jedna nie działa.Mogę przeskakiwać z jedne słuchawki na drugą, ale nie działają obie na raz.Czy ktoś wie dlaczego?Co mogę w takim przypadku zrobić?

#2 WojtekWojtek

WojtekWojtek
  • 1888 posts

Posted 07 May 2018 - 16:03

Najpierw musisz sparować je ze sobą następnie jedną z iPhone. Parujesz je włączając obie na raz tak jak w instrukcji lub tu: , niezwłocznie po tym parujesz je z iPhone (znajdujesz na iPhone). To nie tak proste jak z Airpods, ale powinno zadziałać. Oczywiście zacznij usunięcie obu z urządzeń na iPhonie. 

A!! I nie pisz dwa razy tego samego w dwóch wątkach.

#3 spnik13

spnik13
  • 8 posts

Posted 07 May 2018 - 16:23

Najpierw musisz sparować je ze sobą następnie jedną z iPhone. Parujesz je włączając obie na raz tak jak w instrukcji lub tu: , niezwłocznie po tym parujesz je z iPhone (znajdujesz na iPhone). To nie tak proste jak z Airpods, ale powinno zadziałać. Oczywiście zacznij usunięcie obu z urządzeń na iPhonie. 

A!! I nie pisz dwa razy tego samego w dwóch wątkach.

W jaki sposób mogę je sparować?

#4 WojtekWojtek

WojtekWojtek
  • 1888 posts

Posted 07 May 2018 - 17:01

ooops! Myśłałem, że wkleiłem link do you tube, ale się nie udało. Włączasz obie na raz i dalej są dwie metody zależnie od wersji - albo jak obie zaczynają mrugać to puszczasz guziki i następnie wciskasz dwa razy szybko, ale już tylko na jednej z nich, albo trzeba trzymać wciśnięte oba włączniki na raz aż przestanie mrugać. Nie masz instrukcji? https://www.youtube....h?v=EjuzIGyjXWg.

#5 spnik13

spnik13
  • 8 posts

Posted 07 May 2018 - 19:27

Instrukcja była tylko po chińsku :),ale dzięki udało się 

#6 WojtekWojtek

WojtekWojtek
  • 1888 posts

Posted 07 May 2018 - 21:06

Oj tam oj, w dzisiejszych czasach mandaryński to podstawa, :). Czieszę się, że działa.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users