Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Zmiana nazwy urządzenia widocznej na FB

• Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 lukpio3

lukpio3
  • 52 posts

Posted 02 May 2018 - 16:12

Witajcie,

Mam być może dla niektórych z Was dziwne pytanie i w ogóle może być to nie rabialne ale zapytać nie zaszkodzi. Chciałbym Was zapytać czy orientujecie się może skąd FB bierze nazwę urządzenia z historii logowania? Pytam ponieważ bardzo możliwe że jedna osoba ma dostęp do mojego FB ale nie chcę zmieniać od razu hasła ponieważ nie o to chodzi. Problem w tym że ta osoba ma również taki sam telefon jak ja przez co trudno jest mi to jednoznacznie potwierdzić ponieważ w historii logowania mam urządzenie o nazwie iphone 7. Czy ta nazwa jest jakoś konfigurowalna i jest możliwość dodania do niej choćby np mojego imienia abym wiedział że dane logowanie na 100% pochodzi z mojego urządzenia? Tak jak mówię, mogę zmienić hasło ale nie chcę aby wydało się że coś podejrzewam, po prostu chcę to z tą osobą wyjaśnić ale póki nie będę miał pewności że niektóre logowania nie są moje nie chcę zaczynać tematu. 

#2 Regiss

Regiss
  • 2975 posts
  • SkądRadom

Posted 02 May 2018 - 18:10

Nie loguj się przez dzień czy dwa przez telefon i się sprawa wyjaśni.
  • shaqui likes this

iPhone 15 Pro

#3 MarcinJS

MarcinJS
  • 520 posts

Posted 03 May 2018 - 17:56

Nie loguj się przez dzień czy dwa przez telefon i się sprawa wyjaśni.

Tydzień, dwa bez FB w komórce?
Hehehehehe. To będzie armagedon.

Edited by MarcinJS, 03 May 2018 - 17:57.

#4 Regiss

Regiss
  • 2975 posts
  • SkądRadom

Posted 03 May 2018 - 18:26

Dzień, dwa dni napisałem.
  • MasterM likes this

iPhone 15 Pro

#5 MarcinJS

MarcinJS
  • 520 posts

Posted 04 May 2018 - 17:45

Ja też :) autokorekta ma czasem odpały.

#6 Kacper Koźbiał

Kacper Koźbiał
  • 13 posts

Posted 04 May 2018 - 17:55

Wyloguj się z aplikacji fb i z safari. Zakoncz wszystkie sesje na zalogowanych urządzeniach. Pobierz sobie chroma z app store’a tam się loguj przez kilka dni. Aż w końcu zauważysz. Ewentualnie zmień hasło i po fakcie.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users