Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Zbyt ciemny ekran

• Zamknięty Temat jest zamknięty
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Reivilo

Reivilo
  • 10 postów

Napisano 18 kwietnia 2018 - 21:16

Mam IPhone 7 i mimo, że mam ekran ustawiony najjaśniej jest bardzo ciemny... W porównaniu do innych 7 jakby jasność była ustawiona w połowie. Nie wiem co się dzieje z moim telefonem kiedyś miał normalnie bardzo jasny ekran dopiero jakoś od dwóch miesięcy zauważyłem zmianę, najbardziej teraz w jasnym słońcu w ogóle nic nie widzę. Kondycja mojej baterii według ustawień to86%, nie mam włączonego oszczędzania energii, ani innych bajerów. Miał kiedyś ktoś podobny problem?
Dobra nie ma problemu miałem obniżony punkt bieli...

#2 winmaciek

winmaciek
  • 6 894 postów
Napisano 18 kwietnia 2018 - 21:20

Wątek do zamknięcia, ale jeszcze ogólna porada jest taka, że w iPhone 7 (z tego co wiem) nie osiągniesz maksymalnej jasności ręcznym ustawieniem. Aby ją wyciągnąć potrzebna jest jasność automatyczna.

MacBook Pro 13" M1, iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M1 Wi-Fi+Cellular

Wszelkie porady udzielane są na licencji beerware. 

#3 Jarosław Dudek

Jarosław Dudek
  • 2 postów

Napisano 03 maja 2020 - 09:14

Ja mam to samo pomimo maksymalnej jasności oraz wyłączonego "punktu bieli". Efekt w słońcu pomimo maksa jasności kompletnie nic nie widze! Ma ktos podobny problem?

Ja mam to samo pomimo maksymalnej jasności oraz wyłączonego "punktu bieli". Efekt w słońcu pomimo maksa jasności kompletnie nic nie widze! Ma ktos podobny problem?

Po wyłączeniu opcji zoom jasność wróciła do normy.

Po wyłączeniu opcji zoom jasność wróciła do normy.

Także problem rozwiązany.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych