Witajcie, jakiś czas temu zakupiłem poekspozycyjny telefon. W żaden sposób nie mogę pozbyć się głośnego dźwięku migawki przy robieniu zdjęć. Prawdopodobnie telefon pochodzi z kraju, w którym dźwięk migawki jest wymuszony. Czy jest jakakolwiek możliwość aby to wyłączyć/usunąć?
Wyciszenie migawki
Napisano 11 kwietnia 2018 - 15:49
Napisano 12 kwietnia 2018 - 15:50
Próbowałeś wyciszyć go przełącznikiem z boku?
Obawiam się, że to nie zadziała…
Napisano 12 kwietnia 2018 - 21:53
Witajcie, jakiś czas temu zakupiłem poekspozycyjny telefon. W żaden sposób nie mogę pozbyć się głośnego dźwięku migawki przy robieniu zdjęć. Prawdopodobnie telefon pochodzi z kraju, w którym dźwięk migawki jest wymuszony. Czy jest jakakolwiek możliwość aby to wyłączyć/usunąć?
Jeżeli dźwięk migawki jest wymuszony przez pochodzenie telefonu (np. Japonia) to nic nie zrobisz.
Pomogłem ? - Lubię to
Napisano 13 kwietnia 2018 - 07:25
Ustawienia - dżwięki - dżwięki blokady mają być nie zaznaczone. Pozdrawiam
Napisano 14 maja 2020 - 00:02
Ustawienia - dżwięki - dżwięki blokady mają być nie zaznaczone. Pozdrawiam
Obawiam się, że to nic nie da ![]()
Mam ten sam problem...
Jedyny działający patent jaki udało mi się znaleźć to robienie zdjęcia przy włączonym i wyciszonym odtwarzaniu muzyki (u mnie działa ze spotify).
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych